More

  Sommervinduet: Nottingham Forest

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Newcastle. 

  NOTTINGHAM FOREST

  Alle over 40 år gnir seg i hendene over å se europacupvinner Nottingham Forest tilbake på det øverste nivået. Skogvokterne ønskes velkommen tilbake av de aller fleste, men rødtrøyene får naturligvis alt annet enn enkle arbeidsforhold i Premier League.
  Opprykket ble tross alt sikret etter en god dose stolpe inn i play off. Klubbens omstridte eier Evangelos Marinakis har imidlertid lovet å gi suksessmanager Steve Cooper god hjelp i overgangsvinduet.

  Og starten har vært lovende. Den solide sisteskansen Dean Henderson er hentet på lån fra Manchester United, mens det ble satt ny overgangsrekord da spissen Taiwo Awoniyo ble kjøpt fra Union Berlin for 17 millioner pund. Hendersons ankomst betyr samtidig at play off-helten Brice Samba er tillatt retur til fransk fotball.

  At Henderson ble hentet på lån fra United er samtidig ikke uten komplikasjoner. En Premier League-klubb kan ikke låne to spillere fra en divisjonskollega, og dette betyr at man ikke tillates å forlenge låneavtalen med James Garner.
  Den 21-årige midtbanespilleren har i ett og et halvt år vært en svært viktig brikke på lån, og eneste mulighet for fortsatt Forest-spill er nå at skogvokterne kjøper han løs fra kontrakten med Manchester United.
  Foreløpig er Garner ute av bildet, akkurat som de tidligere lånespillerne Keinan Davis, James Gardner, Max Lowe, Djed Spence og Phillip Zinckernagel. At man droppet Zinckernagel var en aldri så liten overraskelse. Den danske vingløperen leverte forrige sesong 17 målpoeng og var tilgjengelig for usle £3 millioner, men Forest takket nei og angriperen forsvant da heller til Olympiakos.
  Siden opprykket har klubben blitt linket til flust med spillere. 
  Palmeiras midtbanespiller Gustavo Scarpa, Ajax-back Nicolás Tagliafico, Chelsea-forsvarer Levi Colwill, Southamptons Will Smallbone, Wolves-angriper Morgan Gibbs-White, Swanseas Joel Piroe, Jamaal Lascelles (Newcastle), Callum Styles (Barnsley), Luka Milivojevic (Palace) og den ungarske landslagsstopperen Attila Szalai er av mange som har blitt linket til rødtrøyene.
  Viktige brikker som Brennan Johnson, Scott McKenna og Joe Worrall sies å være i forhandlinger om kontraktsforlengelser, mens den 32-årige spissen Lyle Taylor er av dem som trolig forlater City Ground.

  Cooper vil nok svært gjerne ha spillere med Premier League-erfaring, men må også handle smart – og da må kikkerten brukes også i andre kroker, både utenlands og i lavere divisjoner.
  Steve Coopers røde djevler starter sesongforberedelsene med treningsleir i Alicante, før de sesongåpner borte mot Newcastle.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen