More

  Sommervinduet: Newcastle United

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City og Manchester United.

  NEWCASTLE
  Bare Liverpool og Manchester City plukket flere Premier League-poeng enn Newcastle etter nyttår. Da takket være Eddie Howe og januarvinduet som så en håndfull nye spillere sjekke inn på St. James’ Park.
  Det endte til slutt med 11.plass, mens man før Howes ankomst kjempet for å overleve i divisjonen.
  Nyrike Newcastle har uansett ambisjoner om å kjempe helt i toppen, og med hjelp av oljepengene vil man nok med tid og stunder kunne bli en utfordrer. Fortsatt skal det imidlertid måtte gjøres solide forsterkninger av stallen. Og det gjelder alle lagdeler.
  Chris Wood var ingen umiddelbar suksess på topp, og med en skadeforfulgt Callum Wilson trengs det flere spissalternativer.

  ØNSKET: Hugo Ekitike, Reims
  Hugo Ekitike fra franske Reims står høyt på ønskelista, mens også Napoli-angriper Victor Osimhen, Dominic Calvert-Lewin og Armando Broja blir linket inn. Ekitike har hele veien vært førstevalget, og man har lenge vært enige med den franske klubben om overgangssum. Spilleren og hans agent har imidlertid ikke vært like enkle å forhandle med, og fortsatt vites ikke om spissen ender opp på Tyneside.
  En midtstopper skal også hentes, og der ble navn som Sven Botman, Nathan Ake og William Saliba oftest nevnt. Til slutt endte man opp med førstevalg Botman, i hard kamp mot Milan. Overgangssummen endte på £35 millioner, og i skrivende stund gjenstår bare små detaljer før spilleren presenteres på St. James’ Park.

  STRAKS KLAR: Sven Botman
  To handler er allerede i boks, før Botman trolig blir presentert denne uken. Matt Targett ble tidlig gitt permanent kontrakt etter vellykket låneopphold forrige sesong, og etter ham fulgte Nick Pope inn dørene.

  KLAR: Nick Pope
  Pope har VM-ambisjoner, og kunne ikke tillate seg å følge Burnley ned i The Championship. Newcastle gjør en god handel for 10 millioner pund, og er nå godt bemannet på keeperplass når man allerede har stødige Martin Dubravka i beredskap. Man kunne med lett hjerte la Freddie Woodman reise til Preston North End.
  Leverkusen-ving Moussa Diaby, Leeds-duoen Jack Harrison og Raphinha, Dominic Calvert-Lewin og Yannick Carrasco, er av 800 (rundt regnet) spillere som vår og tidlig sommer har blitt linket til Newcastle United.
  At det vil bli trafikk inn (og ut) dørene på St. James’ Park er helt sikkert, men Howe vil ikke risikere noe gjennom å gjøre for store forandringer i ett og samme vindu. Innspurten forrige sesong beviste tross alt at han har en klart godkjent plattform å jobbe på.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen