More

  Sommervinduet: Manchester United

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool og Manchester City.
  MANCHESTER UNITED
  I dag, mandag, møter Manchester United-spillerne til første trening før ny sesong. Alle kjenner alle i sommerens første møte på Carrington, da det jo fortsatt ikke har ankommet nye ansikter til United-troppen. Forsterkninger vil naturligvis ankomme, men at nyansatte Ten Hag må vente såpass lenge på å starte sitt prosjekt er naturligvis alt annet enn optimalt.

  Ny manager, og nok en gjenoppbygging står for døren. En utrenskning er da også nødvendig, og viktigst blir å skape en harmonisk garderobe. Det blir straks enklere når Paul Pogba nå har takket for seg. Som Pogba forsvinner også Edinson Cavani, Nemanja Matic, Juan Mata og Jesse Lingard, uten at det kommer penger i retur. Dean Henderson har også reist, men sisteskansen dog bare på utlån til Nottingham Forest.
  Samtidig sies man ta imot bud på spillere som Anthony Martial, Eric Bailly, Andreas Pereira og Aaron Wan-Bissaka. Og hva gjør man med Marcus Rashford? Angriperen hadde lenge stø kurs mot å bi en world beater, men var forrige sesong en skygge av seg selv.
  Erik ten Hag får en formidabel jobb med å erstatte og styrke både tropp og førsteellever, når det nå heller ikke kan tilbys Champions League-fotball til spillerne man ønsker seg.

  Frenkie de Jong, Darwin Nunez, Christian Eriksen, Jurrien Timber, Mason Mount, Ruben Neves, Alessandro Bastoni, Hakim Ziyech, Pau Torres, Marco Asensio, Sven Botman og Wesley Fofana er av en mengde spillere som har blitt koblet med Manchester United gjennom vår og tidlig sommer. Ja, og Neymar da. Flere av dem har allerede funnet seg andre arbeidsgivere, eller er avskrevet av andre årsaker.
  Mest oppstyr har det vært rundt førstnevnte, og mandag ryktes det da også å ha vært et gjennombrudd i forhandlingene med Barcelona om den nederlandske midtbanespilleren. Man virker også optimistiske i kampen om Eriksen, som varsles å kunne offentliggjøre sin neste arbeidsgiver i løpet av dagen. Velger dansken United eller fortsatt spill i Brentfords danske hovedstadskoloni? 
  Helgens rykter om at Cristiano Ronaldo er på vei til Chelsea eller andre har blitt kategorisk avvist, men slike rykter skaper ytterligere uro blant fans med allerede tynnslitte nerver.
  For et lag som forrige sesong leverte sin svakeste Premier League-sesong noensinne begynner det å haste.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen