More

  Sommervinduet: Manchester City

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester og Liverpool
  MANCHESTER CITY
  Pep Guardiola og Manchester City har allerede hentet det meste av hva de trenger. Erling Braut Haalands ankomst betyr at City for første gang siden Sergio Agüero vil ha en typisk spydspiss i stallen. I alle fall en av god nok kvalitet.
  Gabriel Jesus har fått sine muligheter, men er nok nå ferdigspilt i den himmelblå delen av byen, nå hvor klubben også har hentet 22-årige Julian Alvarez som utfordrer offensivt.

  FERDIGSPILT: Gabriel Jesus og Raheem Sterling virker begge ferdige i City.
  Raheem Sterling virker også å forlate City, og det mangler ikke interessenter for verken Sterling eller Jesus. Sistnevnte kan bli Arsenal-spiller, mens Chelsea står først i køen for Sterling.
  Fernandinho har forlatt City, og Bernardo Silva kan slå følge ut døra, etter interesse fra Barcelona og Arsenal. Bare detaljer gjenstår imidlertid før Kalvin Phillips er ansatt som erstatter for Fernandinho, nå når Leeds og City er enige om overgangssum pålydende £45 millioner.

  LAGKAMERATER: Jack Grealish og Kalvin Phillips blir trolig lagkamerater, også på klubbnivå.
  Det letes også etter en ny venstreback, og mye tyder på at Brightons Marc Cucurella er den som blir gitt jobben. Liam Delap kan samtidig forsvinne motsatt vei, til langt større muligheter for regelmessig fotball på Amex Stadium.
  Som Sterling, er også Ilkay Gundogan og Riyad Mahrez inne i siste kontraktsår. Mye tyder på at de begge blir med videre, selv om Barcelona, Bayern München og Juventus står klare til å tilby Gundogan plass på midtbanen.
  Angrepet er styrket, og med en back og en defensiv midtbanespiller vil City-stallen være komplett og nok en gang favoritt til å vinne alt de stiller opp i.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen