More

  Sommervinduet: Liverpool

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds og Leicester

  LIVERPOOL
  Liverpools gylne angrepstrio er i ferd med å bryte opp. Firmino blir sannsynligvis værende, men både Salah og Sadio Mané er på vei ut.
  Sistnevnte er allerede presentert som Bayern München-spiller, og forlater Liverpool etter fenomenale 120 scoringer på 269 kamper. Den underbetalte senegaleseren vil bli dypt savnet.

  Salah er alt annet enn underbetalt, men vil fortsatt ha mer penger. Egypteren sier han uansett blir i Liverpool ut kommende sesong. Han om det. Det vil være rart om Liverpool beholder ham ut sesongen, for å se ham forsvinne gratis i 2023. Spesielt med tanke på den sviktende formutviklingen han har vist i 2022.
  Angrepsveteranene forsvinner ut, men Klopp & Co er uansett godt i gang med å erstatte dem. Diego Jota og Luis Diaz er beviselig fullgode erstattere, mens Fulham-kjøpet Fabio Carvalho er særs spennende. Siste tilskudd på stammen er det uruguayanske stjerneskuddet Darwin Nunes. Sistnevnte spås en stor fremtid, men å erstatte Mané blir som å hoppe etter Wirkola, og vel så det.
  Takumi Minamino og Divock Origi har, som Mané, forsvunnet ut. Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain, Nat Phillips, Naby Keita og Neco Williams har alle blitt spekulert i å følge etter. Salgene av hele eller deler av denne gjengen vil i stor grad dekke kjøpene av Nunez, Carvalho og Aberdeens høyreback Calvin Ramsay.

  Men er Klopp ferdighandlet? Fansen maser, som forrige sommer, om en ekstra midtbanespiller. Det har da også gått rykter om at Keita vil bli byttet bort, da mot Inters Nicolo Barella. Om det er hold i ryktene gjenstår å se.
  Jude Bellingham, Serge Gnabry, Marco Asensio, Timo Werner og Arnaut Danjuma er av spillere som har blitt linket til Liverpool, mens det også blir pratet høyt om mulig Wijnaldum-retur.
  Om det ender med at Salah blir værende, så er nok sjansen uansett stor for at Liverpool er ferdighandlet for sommeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen