More

  Sommervinduet: Leicester

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham og Leeds
  LEICESTER CITY
  Fra cupfinaleseier og stadig kamp om topp 4 var forrige sesong en nedtur for Brendan Rodgers og The Foxes, og Leicester-manageren ønsker i sommer å gjøre visse forandringer.
  Caglar Soyuncu, Jannik Vestergaard, Hamza Choudhury og Ayoze Perez er spillere man sies å gjerne motta bud på, mens Youri Tielemans er ønsket av flere storklubber – med Arsenal først i køen.
  Tielemans går samtidig inn i sitt sistekontraktsår, og da gjelder det å hente inn overgangssum før belgieren i januar kan begynne å forhandle om free transfer til ny arbeidsgiver.
  Kasper Schmeichel går inn i sitt siste kontraktsår, og dansken skal ha ymtet at klubbskifte kan være en mulighet.
  Og kan hende er det duket for forandringer i Foxes-buret. Danny Ward har vært et tålmodig andrevalg i flere sesonger, men 28-åringen er avhengig av spilletid før han skal representere Wales i VM. Samtidig ble tredjekeeper Daniel Iversen kåret til sesongens spiller på lån i Preston North End forrige sesong.
  Ricardo Pereira, James Justin, Wesley Fofana og Kiernan Dewsbury-Hall er alle utstyrt med nye kontrakter. Sistnevnte midtbanespiller hadde sitt definitive gjennombrudd forrige sesong, og blir svært spennende å følge kommende sesong.
  NØKKELSPILLERE: Harvey Barnes (24) og Kiernan Dewsbury-Hall (23) er av Leicesters unge og spennende fremtid.
  Burnley-stopper Nathan Collins, Roma-back Nicola Zalewski, Benjamin Bourigeaud (Rennes), Saints-ving Mohamed Elyounoussi og Stuttgart-angriper Sasa Kalajdzic er alle spillere som har blitt hyppig linket til The Foxes. Bourigeaud spilte mot Leicester i europacupen forrige sesong, og kan brukes både som sentral midtbanespiller (mulig Tielemans-erstatter) og på kant. Zalewski imponerte også mot Leicester i Europa forrige sesong.
  Maxwel Cornet (Burnley), Ryan Kent (Rangers), Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool) og Ismaila Sarr (Watford) har også blitt nevnt som mulige nye rever. Som Leeds United er også Leicester meldt å være interessert i Club Brügge-angriper Charles De Ketelaere.
  Helt sikkert er det uansett at Brendan Rodgers må ha sitt beste mannskap klart og i toppform fra start. The Foxes møter tre av forrige sesongs topp 6-lag i løpet av sesongens første måned.
  Sesongåpningen hjemme mot Brentford er for øvrig flyttet fra lørdag, til søndag 8.august.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen