More

  Sommervinduet: Fulham

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace og Everton
  FULHAM
  Fulham er tilbake i eliten etter en imponerende Championship-sesong som så laget notere spinnville 106 scoringer fra 46 kamper. Aleksandar Mitrovic sto for 43 av de 106, noe som gjør ham til tidenes mestscorende Championship-spiller.

  I Premier League er ikke serberens målsnitt like imponerende, med totalt 24 fulltreffere på 105 kamper for Fulham og Newcastle. Mitrovic blir uansett en nøkkel i kampen om fornyet kontrakt.
  Brukte enorme summer sist man rykket opp, men uten at dette var nok til å overleve. Vi nok ikke gå i samme luksusfelle denne gang, men forsterkninger må inn. Suveren Championship-seier er tross alt ingen garanti. Norwich var forrige seierherre i The Championship, med flere poeng og færre baklengsmål enn Fulham, og rykket som kjent ned med glans i mai.
  En midtstopper og et alternativ på topp er øverst må ønskelista. Tosin Adarabioyo storspilte i midtforsvaret forrige sesong, og skal nå stå på ønskelista i Newcastle. Fabio Carvalho er solgt til Liverpool, og portugiseren må erstattes etter forrige sesong å ha levert totalt 18 målpoeng.

  André Zambo Anguissa, Cyrus Christie, Michael Hector, Alfie Mawson, Fabri og Jean Michael Seri er også borte, mange av dem vrakgods etter kjøpefesten ved forrige opprykk.
  Manager Marco Silva vil bli gitt midler, og lista over spillere som linkes inn er voksen.
  Virker å ha fått napp på Sporting Lisboas midtbanespiller Joao Palhinha, som var høyt ønsket av Wolves og også koblet med Manchester United. Bologna-angriper Musa Barrow kan også være på vei inn.

  Morgan Gibbs White (Wolves) har vært linket, men virker å ende opp hos opprykkskollega Forest.
  Luka Milivojevic (Palace), Viktor Gyökeres (Coventry), Rabbi Matondo (Schalke), Levi Colwill (Chelsea) og Liverpool-stopper Joe Gomez er også alle nevnt som mulige nykommere på Craven Cottage. Mye tyder også på at Neco Williams kan bli permanent Cottager etter vellykket lån fra Liverpool. Retur fra Bournemouth-linkede Ryan Fredericks (West Ham) er et annet alternativ på høyrebacken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen