More

  Sommervinduet: Everton

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea og Crystal Palace

  EVERTON
  Det endte godt, men Everton vil gjøre alt for å unngå ny nestenulykke kommende sesong. Frank Lampard kom inn halvveis i sesongen, og var travel allerede i januarvinduet da han hentet både Dele Alli, Donnie van de Beek, Vitaliy Mykolenko og Anwar El Ghazi, mens Lucas Digne ble solgt til Aston Villa.
  Ingen av nykommerne gjorde seg særlig bemerket, og Van de Beek og El Ghazi har nå returnert til sine moderklubber. Everton har brukt mye penger i overgangsvinduene senere år, og Lampard blir ikke gitt blankosjekker denne sommeren.
  Midler til kjøp må i stor grad hentes gjennom salg. En drøy håndfull spillere linkes bort, og ettertraktede Richarlison er den som vil innbringe klart mest penger i kassa. Kan hende finnes mer yngre gull som Anthony Gordon allerede i egen stall, men Lampard må uansett ut å lete etter forsterkninger til alle lagdeler.

  En midtstopper, en kreativ midtbanespiller og en ny spiss (om Richarlison eller Calvert-Lewin forsvinner) må inn, og James Tarkowski er da også allerede klar. Midtstopperens kontrakt med Burnley går ikke ut før 30.juni, men Everton er den solide stopperens neste destinasjon.
  Watford-angriper Emmanuel Dennis virker å være førstevalget som erstatter på topp. Dennis var et av få lyspunkt i Watford forrige sesong, og både scoret og leverte to målgivende da The Hornets slo Everton 5-2 på Goodison forrige sesong.

  Richarlison (som er ønsket av både Chelsea og Everton) antas å innbringe 50 pundmillioner mens Watford-spissen kan handles for 20. Calvert-Lewin sies samtidig å stå på ønskelista i Newcastle.
  Cenk Tosun, Fabian Delph og Gylfi Sigurdsson har fullført sine kontrakter og forsvinner gratis ut i sommer.
  Salg av Moise Kean, Richarlison og/eller Calvert-Lewin, Yerry Mina, Andre Gomes, Michael Keane, Allan og Jean-Phillipe Gbamin vil imidlertid gi klingende mynt som kan brukes på forsterkninger. 
  Steven Bergwijn (Tottenham), Harry Winks (Tottenham), Alkmaar-back Owen Wijndal, Conor Gallagher (Chelsea), Dwight McNeil (Burnley) og Sergio Gomez (Anderlecht) er av mange som kobles med The Toffees.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen