More

  Sommervinduet: Crystal Palace

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton og Chelsea
  CRYSTAL PALACE
  Patrick Vieira fikk utrettet overraskende mye etter sin sene ansettelse i Palace noen uker før overgangsvinduet stengte forrige sommer, og resultatene var oppsiktsvekkende gode.
  Det er uansett fortsatt hull som må tettes i de fleste lagdeler. Palace hadde tross alt en av Premier Leagues mest rutinerte spillerstaller, og man rakk bare delvis å forynge laget i de to foregående vinduene.
  Å erstatte Conor Gallagher er første bud. Midtbanespilleren var en åpenbaring på lån fra Chelsea, men har nå vendt hjem til Stamford Bridge. Cheikhou Kouyate har også en usikker fremtid på Selhurst Park.
  Den 22-årige Lens-spilleren Cheick Doucoure kan bli ny mann inn på midtbanen, da han er høyt verdsatt av Vieira og bare har ett år igjen av kontrakten med Ligue 1-klubben.
  Joe Aribo (Rangers) blir også nevnt som mulig transfermål. Som et nytt kjøp blir også Eberechi Eze, som brukte forrige sesong på å spille seg i form etter sin langvarige akilles-skade.

  Angreps-trioen Jean-Philippe Mateta, Christian Benteke og Jordan Ayew bidro totalt med usle 14 scoringer forrige sesong, og mye tyder på at Vieira ønsker forsterkninger helt på topp – selv om Ayew allerede er gitt nytt kontraktsår. Aribo er god vant med rollen som midtspiss, men kan også bekle roller på midtbanen.
  Sisteskansen Sam Johnstone sies å ha kommet til enighet om kontrakt med Palace, etter fullført kontrakt i West Brom.
  Den anvendelige forsvarsspilleren Chris Richards (Bayern München) linkes også inn, mens kvartetten James McArthur, James Tomkins, Jordan Ayew og Nathaniel Clyne alle har signert nye ettårskontrakter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen