More

  Sommervinduet: Chelsea

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford og Brighton 
  CHELSEA
  Det er bare ett drøyt år siden Chelsea feiret seier i Champions League, men under nytt eierskap har Thomas Tuchel likevel ønsker om å bygge et nytt lag. Forrige sesong ble tross alt ikke suksessen man både hadde trodd og håpet.
  Chelsea er godt stilt på keeperplass, begge backene og på sentral midtbane (selv om N’Golo Kante og Jorginho når går inn i sine siste kontraktsår). Det er på stopperplass, kantene og helt på topp det søkes forandringer/forsterkninger.
  Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har forsvunnet fra stopperplass, og flust med alternativer ryktes inn. Leipzig-stopper Josko Gvardiol, Sevillas Jules Kounde, Jose Gimenez (Atletico), Pau Torres (Villarreal), Matthijs de Ligt (Juventus) og Presnel Kimpembe (PSG) er av flere som har blitt nevnt. Mye tyder på at Jules Kounde blir førstemann inn i det nye forsvaret som skal bygges.

  Offensivt virker Tuchel middels fornøyd med kostbare kjøp som Romelu Lukaku, Timo Werner og Hakim Ziyech, mens også Christian Pulisic har lagt bak seg en skuffende sesong.  Lukaku virker på vei tilbake til Inter på lån, mens de tre sistnevnte sies å være til salgs om bare budene er gode nok.
  Barcelonas Ousmane Dembele og Raheem Sterling virker å være førstevalgene av offensive nykommere. Manchester City skal være villig til å selge Sterling, men sies å ville kreve opp mot £60 millioner for en spiller som har bare ett år igjen av kontrakten. Noe sier oss at de forhandlingene kan bli langdryge.
  Armando Broja har gjort utmerket innsats på lån i Southampton, men det er mer trolig at han selges enn gis muligheten i Chelsea kommende sesong. West Ham og Nottingham Forest er av atskillige som står klare til å hente Broja.

  En annen leiesoldat, Conor Gallagher, har også uviss fremtid på Stamford Bridge til tross for under låneoppholdet i Palace å ha blitt engelsk landslagsspiller. Av de mange lånene som denne sommeren har returnert til Chelsea er uansett Gallagher den eneste med fair sjanse til å bli værende, og satset på. Midtbanespilleren vil bli nøye fulgt i sesongoppkjøringen, og skulle han bli veid og funnet for lett vil det ikke skorte på interesserte kjøpere.
  Det forventes alt i alt stor trafikk i Chelsea etter eierskiftet, og Todd Boehly sies å ha stilt £200 millioner til Tuchels rådighet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen