More

  Sommervinduet: Brighton

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth og Brentford
  BRIGHTON
  Graham Potter og Brighton avsluttet sterkt, og endte på en imponerende 9.plass. Igjen kunne det imidlertid gått enda høyere på tabellen, om man hadde hatt en pålitelig målscorer i laget.
  Bare fire lag scoret færre mål enn The Seagulls, og tre av dem forsvant ned i The Championship. En spiss står øverst på ønskelista. Da i tillegg til Deniz Undav som ble kjøpt – og umiddelbart sendt på lån – i januar, og 18-årige Julio Enciso som ankom fra Libertad Asuncion i Paraguay forrige uke. Stuttgarts Sasa Kalajdzic blir ofte nevnt å stå på ønskelista, men han ender trolig opp i Dortmund, Bayern eller Roma. Vi tviholder uansett på vårt hjemmesnekrede rykte om Teemu Pukki.
  Potter har også flere lagdeler som må justeres, nå når Yves Bissouma er solgt til Tottenham, Marc Cucurella fortsatt sterkt linkes til Manchester City og Leandro Trossard ryktes å stå på ønskelista i Manchester United.
  Brighton solgte forrige sommer Ben White for 50 pundmillioner til Arsenal, og salg som dette gjør det enklere for Potter å styrke stallen generelt. £50 millioner er også prisforlangende for Cucurella, og Chelsea sies å stå klare om City føler prisen blir for drøy. Motsatt vei kan den unge midtstopperen Levi Colwill komme. Chelsea-spilleren var svært god på lån i Huddersfield forrige sesong, og kan være den som rettferdiggjør salg av Leo Østigård.

  Nordmannen er ønsket av flere italienske toppklubber – inkludert Napoli. Østigård var god på lån i Genoa, og har også storspilt for det norske landslaget denne våren. Brighton er samtidig godt forspent på stopperplass, med Lewis Dunk, Adam Webster og Joel Veltman, før et eventuelt kjøp av Colwill.
  Flere kan forsvinne, og nye må da nødvendigvis hentes inn. Julio Enciso er klar, mens Gustavo Hamer virker å bli Bissoumas erstatter på midten. 24-årige Hamer har stått frem i The Championship, og ble forrige sesong kåret til beste Sky Blues-spiller av fansen. Ben Brereton Diaz (Blackburn), Jesse Lingard (Manchester United), Maxwel Cornet (Burnley) og Armando Broja (Chelsea) er av andre transfermål nevnt i lokal presse.
  Brighton sesongåpner søndag 7.august, borte mot Manchester United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen