More

  Sommervinduet: BRENTFORD

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa og Bournemouth

  The Bees gjorde formidabel Premier League-debut, selv om det gikk litt i rykk og napp.
  Åpnet utmerket da Arsenal ble slått i sesongpremieren og bare én av første syv endte med tap, men var på felgen før Christian Eriksen gjorde comeback i januar. Med dansken som ballsentral var Brentford som et nytt lag. Prioritet for Thomas Frank har da også vært å beholde landsmannen i klubben.
  Eriksen er imidlertid ønsket av en skokk med klubber etter hva han leverte i vårsesongen, og både Tottenham og Manchester United ligger langflate. Brentford-ledelsen sies å ha Hull Citys Keane Lewis-Potter som et alternativ, men som altid er det vanskelig å vite hvor The Bees henter sine forsterkninger. Klubben leter i excel-ark heller enn fra tribunen.
  Ivan Toney leverte klart godkjente tolv scoringer, men bak ham er det tynt med pålitelige målscorere. Toney slett også han lenge med å finne veien til mål, før servitør Eriksen dukket opp.
  Bryan Mbeumo bidro med fire scoringer, men var samtidig Premier League-spissen som skuslet bort flest scoringsmuligheter. Toney fortjener en bedre/mer pålitelig makker kommende sesong og kan hende er det noe i ryktene om Watford-angriper Emmanuel Dennis.
  For øvrig antas Frank å ville lete etter forsterkninger på begge backene, samt på keeperplass. David Raya holder så definitivt nivået, men i hans lange skadefravær slet man tungt. En dugelig reservekeeper/utfordrer til Raya må hentes.
  Brentford starter sesongen borte mot Leicester, mens første hjemmekamp spilles mot Manchester United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen