More

  Sommervinduet: Bournemouth

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal og Aston Villa
  I dag:BOURNEMOUTH

  Både Scott Parker og Bournemouth har fersk erfaring fra Premier League, og alle Cherries-involverte vet utmerket godt hva som skal til for å hevde seg. Parker har en fulltallig stall å velge fra, men det trengs justeringer.
  En ny reservekeeper, en sentral midtbanespiller, en back og en ny midtstopper er nødvendig.
  Nat Phillips har returnert til Liverpool etter låneopphold, men den fysiske midtstopperen forventes å bli kjøpt permanent, eventuelt hentet på nytt lån, som makker til Lloyd Kelly i løpet av sommeren. Gary Cahill er imidlertid også borte, så klubben trenger flere defensive kropper inn.
  Offensivt forventes det at Parker gir fortsatt full tillit til Dominic Solanke, som tross alt leverte 30 scoringer forrige sesong. Solanke har Premier League-erfaring, og har tatt lange kliv etter hva han presterte for Liverpool. Kieffer Moore var også en nøkkel til opprykk, og vil være et godt alternativ for Parker som normalt sett spiller med én mann på topp.
  Midtbanespillere virker å være høyt på ønskelista, og Blackburn Rovers’ Joe Rothwell virker nærmest Cherries-kontrakt. Den 27-årige midtbanespilleren ble forsøkt kjøpt allerede i januar, men han valgte da å fullføre både sesongen og kontrakten i Rovers. Middlesbroughs Marcus Tavenier skal også stå høyt på ønskelista over nye midtbanespillere.
  Manager Parker skal også ha kontaktet West Hams høyreback Ryan Fredericks for en mulig gjenforening. Norwich, Southampton og Fulham skal imidlertid også være interessert i Fredericks. Helt bakerst trengs en utfordrer/vikar for Mark Travers, og trolig forsøker man hente Freddy Woodman på nytt lån fra Newcastle.
  -I en ideell verden skulle jeg hatt £100 millioner til å styrke stallen etter opprykket. Jeg skulle også gjerne hatt større og bedre treningsforhold, men slik er ikke situasjonen, sa Parker etter opprykket i mai.
  En snau håndfull nødvendige forsterkninger vil bli gjort, men kommende sesongs Cherries-lag vil ligne laget som feiret opprykk.
  Og comeback-sesongen starter med hjemmekamp, når man lørdag 6.august får besøk av Aston Villa. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen