More

  Sommervinduet: Aston Villa

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert onsdag: Arsenal
  I dag: ASTON VILLA
  Det forventes stor trafikk både inn- og ut av portene på Villa Park i sommer. Steven Gerrard hadde forrige sesong nok med å sikre Villa fortsatt plass i Premier League, men denne sommeren skal det spanderes for å klatre på tabellen.
  Og Birmingham-klubben har da også vært tidlig ut av startboksen. Allerede er det hentet inn fire nye spillere, i form av Boubacar Kamara (Marseille), Diego Carlos (Sevilla), Robin Olsen (Roma) og Philippe Coutinho (Barcelona).
  TIDLIG HANDEL: Diego Carlos ankommer Villa på fireårskontrakt fra Sevilla, for overgangssum pålydende £26 millioner
  Forsvar og defensiv midtbane er klart styrket med de tidlige kjøpene, men fortsatt er det usikkert om Gerrard tør stole på at duoen Ings/Watkins er den rette, og nok offensivt skyts. En ekstra midtbanemann, en midtstopper, venstreback og en spiss sies å stå øverst på ønskelista.
  Villa ble også meldt svært interesserte i å hente James Tarkowski fra Burnley, men den 29-årige midtstopperen meldes så godt som klar for Everton.
  Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain, Luis Suarez, Dwight McNeil (Burnley), Jesse Lingard, Ryan Kent (Rangers), Jack Harrison (Leeds), Ibrahim Sangare (PSV) og Anderlecht-vingen Sergio Gomez er også av flust med spillere som linkes til Birmingham-klubben.
  Også ut portene på Villa Park vil det bli trafikk i sommer. Matt Targett har allerede signert permanent kontrakt med Newcastle, mens den unge angrepsduoen Keinan Davis og Cameron Archer skal være ønsket av henholdsvis Nottingham Forest og West Bromwich.
  Samtidig virker spillere som Morgan Sanson, Trezeguet, Anwar El Ghazi, Bertrand Traore og Douglas Luiz å være til salgs om det dukker opp interessenter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen