More

  Sommerens heteste Tips

  I skrivende stund er det 14 dager til det tas avspark i The Championship, og tre små uker til Crystal Palace og Arsenal sparker i gang Premier League-sesongen.
  Som alltid kan du lese absolutt alt om ligastarten i Tips. Slik har det vært siden 1947, og slik blir det naturligvis også i sommer.
  Her er litt av hva du nå kan skaffe deg for bare FEM KRONER! (velg digitalt abonnement, bruk kampanjekoden “FEMMER”)
  Tirsdag 26.juli presenterer vi vår spesialutgave om ligastarten i The Football League, med full vurdering av lagene i The Championship. Her finner du også lagenes tropper, oversikt over hvem som er kjøpt/solgt, sesongodds og naturligvis våre Tips. Over 100 tettpakkede sider med informasjon om ligastarten i The Championship, League One og League Two.
  Tirsdag 2.august er det så tid for vår Premier League-spesial. Også her byr vi på over 100 sider med absolutt alt om alle 20 klubber, overganger, vurderinger, tabelltips, odds og annet hva hjertet begjærer.
  For bare fem kroner får du en hel måneds digital abonnement, og bestiller du i dag vil du altså få begge de to spesialutgavene for en ussel femkroning!

  Og når du først har skaffet deg et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis, så tror vi du vil være med mye lenger enn én måned.
  Hver eneste uke gir vi deg nemlig solide vurderinger av samtlige kamper i de største europeiske ligaene. Da i tillegg til Norges beste oddstips, travtips, tv-oversikt, overganger, resultater og tabeller, intervjuer og nyheter fra engelsk, norsk og europeisk fotball.
  Og ja, vi tar bredden på alvor. Her handler det om veldig mye mer enn øvre halvdel av Premier League-tabellen.
  Nevnte vi også serverer spesialutgaver om seriestarten også i de øvrige store ligaene i Europa? Vel, det gjør vi naturligvis!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen