More

  Sluttresultat: 95-0 og 91-1

  Man må kunne si det ble målrikt da det forrige helg ble arrangert sluttspill i Sierra Leone.
  Fotballforbundet i Sierra Leone lover å se nærmere på resultatene i kvalifiseringen for Premier League, der Kahunla Rangers og Gulf FC vant med henholdsvis 95-0 og 91-1.
  Om du ikke synes sluttresultatene var oppsiktsvekkende nok, kan vi opplyse om at stillingen ved pause var henholdsvis 2-0 og 7-1.
  Kampene, som altså var siste hinder før opprykk, ble spilt samtidig og målforskjellen var avgjørende. Dommeren i den ene kampen ble fjernet ved pause, og etter dommerskiftet scoret Gulf FC ubeskjedne 84 mål.
  -Begge resultatene er pinlige for vår liga, og vi vill ikke la de gå ustraffet, sier en representant for landets fotballforbund.
  Avviser beskyldningene
  I fravær av lagets egentlige manager var det Mohamed Jan Saeid Jalloh som ledet Lumbebu, som røk 0-95. Han vil ha seg frabedt alle anklager om kampfiksing, i kampen hvor hans lag pådro seg tre utvisninger etter pause.
  -Jeg kan ikke prate for alle i afrikansk fotball, men jeg kjenner ikke til noen kampfiksing. Vi slapp inn mange mål etter pause (no shit, red.anm), og jeg var oppriktig frustrert. Jeg er usikker på hva sluttresultatet ble, men jeg har aldri deltatt i noen kampfiksing, sa en tydeligvis da uskyldig Lumbebu-trener.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen