More

  Slår Bale til på invitten?

  Etter 15 års fravær tok Wrexham seg nylig tilbake til The Football League. Mye ble avgjort i den mye omtalte» ligafinalen» mot Notts County.

  Etter seier også i sesongen siste hjemmekamp, mot Boreham Wood, kunne opprykksfesten på Racecourse Ground starte.

  Hollywood-duoen Ryan Reynolds og Rob McElhenneys eierskap har fått fart på interessen for den tradisjonsrike klubben, og verdens tredje eldste ligaklubb nyter av fruktene. Allerede spår mange at neste opprykk tas allerede kommende sesong, og alt ligger da også til rette for ytterligere suksess.

  Nå kan det også bli aktuelt å børste støvet av flere pensjonerte storstjerner som ønsker å være en del av oppturen med The Red Dragons. Tidligere landslagskeeper Ben Foster (40) skrev korttidskontrakt med Wrexham i mars, og svarte med å redde straffespark i sluttminuttene av den dramatiske batalje mot Notts County.

  Neste storstjerne inn dørene kan bli Hal Robson-Kanu. 33-åringen har spilt Premier League-fotball for både Reading og West Bromwich Albion, mens han også var av de walisiske heltene som nådde semifinale i EM 2016.

  -Jeg har ikke formelt lagt opp, og står klar til å tilby mine tjenester for Wrexham. Jeg er også villig til å gi lønna til veldedige forhold, sier den tidligere landslagsangriperen til walisisk presse.

  En av denne ukens mest omtalte fotball- tweets gir også et forsiktig håp om at selveste Gareth Bale kan bli å se i Wrexham-drakt neste sesong.

  Slår Bale Til På Invitten? Rob Mc
  Slår Bale Til På Invitten? 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen