More

  Wrexham seiret i ellevill kamp

  Ben Foster den store helten i seriefinalen som hadde alt.

  En oppladning som har pågått i flere dager, også her på Tipsbladet. Det var derfor ikke uten grunn at mange fryktet enn nedtur da oppgjøret på The Racecourse Ground ble sparket i gang.

  I en tidvis rolig førsteomgang der hjemmelaget presset mest var det gjestene som fikk scoringen. Fire minutter på overtid fikk County frispark som John Bostock curlet bort i lengste hjørne fra 30 meter. Hans første mål siden september 2016 tok gjestene til pause med tre poengs ledelse på Wrexham.

  Lagene som før oppgjøret stod på 100 poeng stod begge på 101 poeng få minutter etter pause. Paul Mullin brøyt seg gjennom Notts County sitt forsvar og curlet inn sitt 44 mål i alle turneringer denne sesongen. Nå tok det for alvor helt fyr blant de 10 000 elleville tilskuerne som få minutter, etter flere brente sjanser, så Mullin servere Jacob Mendy på bakerste. Han gjorde ingen feil og hjemmelaget hadde snudd oppgjøret.

  Notts County slo derimot raskt tilbake, og for de kom også målet i etterkant av flere svære sjanser. Kaptein Kyle Cameron kom seg fri på bakerste og mutters alene stanget han inn 2-2. Men Wrexham slo raskt tilbake når Notts County feilet stort i bakerste rekker. Mullin serverte for andre gang i oppgjøret og denne gang var det Elliott Lee som fikk æren av å styre inn 3-2 nede ved stolperoten.

  Med bare ti minutter igjen på klokken ble det et press fra gjestene, men Sam Dalby burde avgjort da han ble spilt alene av dagens store spiller Paul Mullin, men forsøket hans ble glimrende stoppet.

  Fem minutter på overtid ble det igjen drama da Wrexham-stopper O`Dowell handset i egen boks. Notts Countys faste straffeskytter er Rúben Rodrigues, men han var allerede byttet ut. Oppgaven falt på Cedwyn Scott, bare for å se at Ben Foster reddet med en av kampens siste spark på ballen. Elleville scener ble det og Wrexham var tilbake på tabelltopp med tre poengs margin på Notts County.

  Med 103 poeng og en kamp til gode virker det som om mye skal gå galt om ikke Wrexham rykker direkte opp til League Two. For Notts County kan de se ut til å bli nok et år i play off.

  Kampen var uansett ellevill, og med Wrexham-eierne Rob og Ryan tilstede blir nok dette godt dokumentert i sesong to av Welcome to Wrexham.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen