More

  Skottland – England: Festaften på Hampden Park

  Det endte 0-0 da Skottland og England i 1872 møttes til det som stadig refereres til som den aller første landskamp i fotball. I kveld dukes det igjen for Skottland – England, når det feires 150-årsjubileum mellom de to naboene.

  Alene i tet

  Skottland - England
  Skottland – England: Skottland Er Feilfrie I Em-Kvalifiseringen

  Skottland har fått en formidabel start på sin EM-kvalifisering, med fem seirer av fem mulige. Steve Clarkes utvalgte startet kvalifiseringen med strake hjemmeseirer mot Kypros og Spania, før Norge ble slått på Ullevaal. Georgia, som møter Norge i kveld, ble deretter slått 2-0, før det fredag også ble borteseier på Kypros. Skottene har nå ni poeng ned til Spania på tabellen i gruppe A, mens Norge – før kveldens kamp i Oslo – har hele elleve poeng frem.

  Les også: Norge – Georgia, vinn eller forsvinn

  England cruiser

  England kjører som alltid lett gjennom sin kvalifiseringsgruppe, men helgens 1-1-resultatet mot Ukrainia var ikke helt som forventet. Fire seirer, én uavgjort og 16-2 i målscore fra første fem lar seg uansett høre fra lederen av gruppe C. England spiller nå to privatkamper før de vender tilbake til kvalifiseringsalvor mot Italia i oktober.

  Skottland - England
  Skottland – England: Kyle Walker Ble Eneste Målscorer For England Mot Ukraina

  I landskamper mot Skottland står det 48-41, fordel England, men skottene er altså i overbevisende form. Det vil garantert heller ikke bli spart på kruttet i kveld, selv om det som nevnt bare er en jubileumskamp uten poeng på spill.

  Odds og tips

  Skottland – England
  Hampden Park, 20.45
  Odds fra Norsk Tipping: 4,60 – 3,45 – 1,72

  Tips: H

  Frekt, men oddsen på et skotsk lag som i kvalifiseringen har slått Spania på samme arena er ikke til å kimse av

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen