More

  Skogvokter nummer 16

  Nyopprykkede Nottingham Forest tok forrige helg sin første Premier League-seier siden 1999, og til fansens store glede ble seieren feiret hjemme på City Ground.
  Forest var imidlertid nest best i det meste også mot West Ham, og fortsatt er skogvokterne en opplagt dumpekandidat.
  Da til tross for (eller kan hende på grunn av) at det i sommer er svidd av enorme mengder pundsedler i jakten på forsterkninger.

  Taiwo Awoniyi, Neco Williams, Emmanuel Dennis, Orel Mangala, Moussa Niakhate, Giulian Biancone, Remo Freuler, Omar Richards, Lewis O’Brien, Harry Toffolo, Brandon Aguilera, Jesse Lingard, Cheikhou Kouyate, Wayne Hennessey og Dean Henderson var alle på plass som nye Nottingham Forest-spillere før det i dag fredag ble bekreftet at også Morgan Gibbs-White har signert kontrakt med den tidligere europacupvinneren.
  22-årige Gibbs-White bidro med elleve scoringer, og var av ligaens beste spillere under forrige sesongs låneopphold i Sheffield United. Gjennom sommeren har den offensive midtbanespilleren blitt linket til en drøss av Premier League-klubber, og Forest har hele tiden hatt ham helt øverst på ønskelista.
  Etter flere mislykkede bud på spilleren nådde man denne uken frem med et bud på £25 millioner, samt klausuler som gjør at han totalt vil kunne innbringe 42 pundmillioner til Wolverhampton. En av klausulene er at klubben beholder plassen i Premier League denne sesongen.
  Forest besøker lørdag Everton på Goodison.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen