More

  Sheffield Wednesday – Sunderland

  Det står atter en dobbeltrunde på plakaten i The Championship, og avspark for første av to runder tas på Hillsborough i kveld. Nyopprykkede Wednesday har hatt en turbulent start på sesongen, både på og utenfor banen I kveld gjøres nytt forsøk på å hente første seier siden opprykket via dramatisk play off. Det er uansett gjestene fra Sunderland som blir favoritter. Og det til tross for at de kommer rett fra nederlag mot Cardiff, og har en svært skadeplaget stall

  Sheffield Wednesday – Sunderland

  Hillsborough Stadium
  Fredag 21.00

  Åtte ligarunder unnagjort, og Sheffield Wednesday har fortsatt ikke vunnet etter opprykket. Lørdag endte det med 0-3-tap mot Swansea, da man havnet under etter en snau halvtime. Bambo Diaby var nær ved å utlikne, men traff tverrliggeren – og da var løpet kjørt. Kun to poeng er hentet, og Wednesday-fansen roper nå på managerskifte.

  Sheffield Wednesday
  Misfornøyd: Sheffield Wednesday-Fansen Er Ikke Imponert Over Sesonginnledningen

  -Vi hadde bare ti spillere da jeg ankom, og elleve nye ankom i ettertid. Prosjektet vil ta tid, og det viktige da er at vi holder sammen, sier Owls-boss Xisco Munoz som i 2021 ledet Watford til Premier League.

  Les også: Ukens utgave av Tipsbladet ligger klar.

  Xisco i hardt vær

  Wednesday-manageren har brukt hele 25 ulike spillere i jakten på en første Championship-seier, og det er sommerkjøpene som har hatt rangen. Heltene fra opprykket, som Michael Ihiekwe, Reece James, Will Vaulks og Michael Smith, har i stor grad måtte følge fra sidelinjen. Dette er av hva som ikke har falt i god jord blant Owls-fansen.

  Små marginer

  Etter tre klare seirer mot Southampton, QPR og Blackburn, måtte Sunderland lørdag gi tapt hjemme mot Cardiff. Var best og skapte de fleste og største målsjansene, men denne gang manglet uttellingen. Atter en gang var man plaget av store skadeproblemer, og også i kveld vil man mangle åtte spillere.

  Bradley Dack
  Skadeplaget: Bradley Dack Er Av Åtte Uaktuelle I Sunderland-Troppen

  -Det var små marginer, og alt i alt var det mye positivt å ta med seg også denne gang, sa manager Tony Mowbray etter et første tap fra seks kamper.

  Tre av første fire bortekamper har gitt poeng. Røk 0-2 i forrige møte med Sheffield Wednesday, i forrige sesongs ligacup.

  Skader og karantener

  Sheffield Wednesday skader: Momo Diaby er ute, mens Mallik Wilks er usikker.

  Sunderland skader: Pierre Ekwah, Bradley Dack, Aji Alese, Eliezer Mayenda, Timothee Pembele, Dennis Cirkin, Jay Matete og Corry Evans er alle skadet.

  Odds og Tips:

  Jobe Bellingham
  Favoritter: Jobe Bellingham Og Sunderland Gis Tipset

  Odds fra Norsk Tipping: 2,85 – 3,30 – 2,20

  Tips: B

  Sunderland er skadeplaget, men likevel klar favoritt. Oddsen pålydende 2,20 er klart godkjent.

  Sheffield Wednesday – Sunderland Mockup Nettside 4 Sheffield Wednesday
  Sheffield Wednesday – Sunderland 5

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen