More

  Sheffield United: Tung beskjed

  Iliman Ndiaye scoret 14 mål og bidro med totalt 24 målpoeng da Sheffield United forrige sesong sikret seg retur til Premier League. Den anvendelige 23-åringen har vært Blades-spiller siden 2019, men så sent som i januarvinduet i år ble den franskfødte angriperen linket til andre klubber.

  Ndiaye ble værende, men gikk til sesongoppkjøring med bare ett år igjen av kontrakten på Bramall Lane. Blades-ledelsen gjorde i sommer hva de kunne for å blidgjøre spissen, blant annet ved å gi ham drakt nummer 10, tidligere båret av klubblegenden Billy Sharp. Nytt kontraktsforslag, med betydelig høyre lønn, ble også langt frem – uten resultat.

  Iliman Ndiaye, Sheffield United
  Opprykkshelt; Iliman Ndiaye Var Av De Største Heltene Da Sheffield United Rykket Opp

  Spilleren, som kan brukes både som offensiv midtbanespiller og target man signerte aldri noen kontrakt, men har i sesongoppkjøringen virket fornøyd med tingenes tilstand. I dag kom uansett beskjeden om at spissen skal ha takket ja til å returnere til barndomsklubben Marseille. Den franske toppklubben skal ha sendt bud til Sheffield United pålydende om lag 20 millioner pund, som også skal ha blitt akseptert.

  Dette betyr at Sheffield United mest trolig går til Premier League-start uten sin toppscorer. Klubben virker heller ikke spesielt godt forberedt på salget, og det legges nå et stort ansvar på 20-årige Benie Traore som i sommer ble hentet fra svenske Häcken.

  Transfers: Benie Traore, Sheffield United
  Nykommer: Beni Traore Får Tung Bør På Unge Skuldrer Som Nyinnkjøpt I Sheffield United

  Sheffield United får penger å rutte med, men neppe nok til å hente en erstatter som kan måle seg med hva som selges. Tiden er også særs knapp. Med unntak av Ndiaye var det bare Oli McBurnie som scoret tosifret antall ligamål for Sheffield United forrige sesong. James McAtee noterte seg for ni scoringer, men den offensive midtbanespilleren er tilbake i Manchester City etter sitt sesonglange lån i stålbyen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen