More

  Serie A-spiss nærmer seg Brann

  Bergenserne søker ytterligere forsterkninger. Serie A-spiss skal være på vei inn.

  Serie A-spissen Magnus Warming skal ifølge italienske og norske medier på det nærmeste være klar for Brann. VG omtalte signeringen i går kveld, og rapportene siver inn fredag morgen at dansken skal gå gjennom den medisinske testen, og så skrive under på langtidskontrakt.

  Lite målpoeng

  Warming var nære en overgang til Bodø/Glimt for to år siden, men valgte i stedet å gå til Serie A-klubben Torino. 23-åringen har imidlertid ikke lyktes spesielt godt i Serie A. Angriperen, som kan spille både som spiss og på kant, har fått bare fire kamper i den italienske serien, uten å score mål. Forrige sesong var han på lån i 2. Bundesliga og Darmstadt. Der ble det 18 ligakamper på dansken, men heller her fant han ikke veien til nettet. Han scoret imidlertid ett mål i den tyske cupen.

  Sander Kartum, Her For Kristiansund, Ser Ut Til Å Få Følge I Bergen Av Magnus Warming. Serie A-Spiss
  Sander Kartum, Her For Kristiansund, Ser Ut Til Å Få Følge I Bergen Av Magnus Warming.
  Les mer fra Tipsbladet

  Har penger å bruke

  Brann har allerede sikret seg Sander Kartum og Mads Sande i dette overgangsvinduet. Kartum er allerede i gang med å trene for sin nye klubb, mens Sande blir værende i FK Haugesund frem mot sesongslutt, og ankommer Bergen først i 2024. Brann har vært klare på at klubben trenger forsterkninger i løpet av dette overgangsvinduet, for å kunne være konkurransedyktige både i Eliteserien og i Europa. De har i løpet av sommeren solgt David Møller Wolfe og Mathias Rasmussen til utlandet for en god bunke pengesedler, og har penger å bruke. Nå virker altså Serie A-spiss Magnus Warming å være nestemann inn portene på Brann Stadion.

  David Møller Wolfe Foreviger Et Øyeblikk Med Brann-Fansen Før Exit Bergen. Serie A-Spiss
  David Møller Wolfe Foreviger Et Øyeblikk Med Brann-Fansen Før Exit Bergen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen