More

  Scott McTominay reddet United

  Manchester United virket på vei mot tangering av en historisk svak rekord, da de etter to tilleggsminutter var under 0-1 hjemme mot Brentford. Et tredje strake hjemmetap, for første gang på 61 år lå i kortene, men nei. En hardt presset Erik Ten Hag kunne i stedet puste lettet ut, da Scott McTominay i 93. spilleminutt dunket inn utlikningen. Jubel i United-leiren, og mere skulle det bli.

  På overtid av overtiden dukket nemlig skotske Scott McTominay opp igjen, da han stanget ballen via en svak Thomas Strakosha i Brentford-buret til 2-1-seier. Han fikk sjansen for for første gang i ligaen for en Mark Flekken som har vært like svak denne sesongstarten.

  Scott Mctominay
  Scott Mctominay, Overtidshelt: Scott Mctominay Reddet Manchester United

  United står nå med fire seirer og fire tap fra første åtte kamper, og klatret etter dagens seier til øvre tabellhalvdel. Brentford har på sin side bare vunnet én av sine første åtte kamper.

  Lettelse for Everton – og Chelsea, mens også Fulham vant

  Scott Mctominay Reddet United Jordan Pickford Scott Mctominay
  Scott Mctominay Reddet United 4

  Everton sto før helgens runde med fire strake hjemmetap, og totalt 1-5 i målscore på Goodison. I dags skulle det endelig snu.  James Garner, Jack Harrison og Abdoulaye Doucouré kom alle på scoringslista da Bournemouth enkelt ble satt på plass foran hardt prøvede Toffees-fans.

  Scott Mctominay Reddet United Raheem Sterling Scott Mctominay
  Scott Mctominay Reddet United 5

  Også for Chelsea løsnet det i dag. Pochettinos milliardbygg har knapt scoret mål denne sesongen, men på besøk hos Burnley ble det banket inn fire fulltreffere. Cole Palmer (straffe), Raheem Sterling, Nicolas Jackson og et selvmål fra Burnley var nok til å notere storseier på Turf Moor.

  Fulham sløste i kjent stil med sjansene, men endte likevel opp med full pott hjemme mot Sheffield United. Tapet var én ting for tilreisende Blades-fansen, men verst var det nok uansett å se klubblegende Chris Basham bli båret av banen med det som virket å være en forferdelig stygg ankelskade.

  I lørdagens tidligkamp endte det med seier til et Tottenham som spilte hele andreomgangen i undertall.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen