More

  Scarborough Athletic får en tredje mulighet i FA-cupen

  Scarborough Athletic fra nivå seks får en overraskende ny mulighet til å ta seg til andre runde i FA-cupen

  Scarborough Athletic skal i kveld spille kamp i FA-cupen mot Forest Green for tredje gang i løpet av få uker. Ja, du las riktig.

  Laget fra nivå seks sjokkerte mange ved å ta seg til første runde i FA-cupen ved å slå Oxford City (merk City ikke United) 3-2 på bortebane i den siste kvalifiseringsrunden. I første runde ventet Forest Green og der var askeladdene få sekunder unna en bombe i oppgjøret som endte uavgjort etter at Olly Sully utlignet for League Two-laget på overtid.

  Omkampen hjemme hos veganerlaget Forest Green endte med 5-2 til hjemmelaget og dermed virket det som om eventyret til Scarborough var over. Men bare timer før Forest Green skulle ut i andre runde borte mot Blackpool kom meldingen om at kampen var utsatt grunnet etterforskning fra FAs side. Nå er dommen klar.

  Forest Green brukte en spiller som ikke var spilleberettiget til det første oppgjøret som endte uavgjort. Dermed sier reglene (som er litt ulike reglene som Barnsley brøt da de ble kastet ut av FA-cupen) at kampen skal spilles på nytt. Det er derfor en omkamp av det første oppgjøret, ikke det siste. Forståelig?

  Scarborough Athletic-amatørene må få fri

  Tidligere Manchester United-spiller Jonathan Greening er manager for laget på nivå seks, og han kunne før omkampen sist melde om problemer med å få alle spillerne med på turen til Forest Green. Hele fire av spillerne jobber som lærer og hadde vansker med å få seg fri til omkampen som gikk en tirsdag kveld. Nå får de en ny tirsdagskamp mot samme lag, men denne gangen på hjemmebanen Flamingo Land Stadium. Dermed skal alle rekke den tredje – og forhåpentligvis siste – kampen mellom disse to lagene.

  Vinneren møter Blackpool i andre runde tirsdag 19 desember. En avgjørelse Blackpool ikke var særlig fornøyd med i et hektisk kampprogram.

  Oppsummering av den andre runden og hvem som møter hverandre i den tredje runden får du her. Der ser du at vinneren av kveldens møte og Blackpool møter Nottingham Forest i tredje runde.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen