More

  Barnsley kastet ut av FA-cupen – Horsham kommer inn i 2. runde

  Barnsley brukte en uregistrert spiller i omkampen mot Horsham, og dermed er non league-laget klare for 2. runde.

  Barnsley kastet ut av FA-cupen

  Til stor fanfare, klarte Horsham, laget fra nivå syv i den engelske fotballpyramiden, å spille seg til omkamp i FA-cupens 1. runde mot selveste Barnsley. Selveste er kanskje ikke et adjektiv man forbinder med League One-klubben i det daglige, men hører absolutt hjemme her. The Tykes er tross alt med og kjemper om opprykk til Championship, mens lille Horsham spiller sin daglige fotball i Isthmian League på nivå syv i den engelske fotballpyramiden.

  Barnsley
  Sam Cosgrove Og Barnsley Vant Omkampen 3-0, Men Er Likevel Ute Av Fa-Cupen.

  Omkampen endte som den måtte gjøre, med komfortabel 3-0-seier til Barnsley, som virket å være på vei til 2. runde mot Sutton. Men, i dag sprakk nyheten om at the Tykes hadde brukt en uregistrert spiller i omkampen, som er et brudd på FA-cupens regel nummer 103. Dermed er Horsham på sensasjonelt vis klare for 2. runde, mens League One-klubben står slukøret igjen etter å ha blitt kastet ut av turneringen av FA.

  – Klubben har samarbeidet fullt og helt under etterforskningen og godtatt FAs avgjørelse. Vi ønsker å beklage overfor fansen, spillerne og de ansatte for denne administrative tabben. Denne blemmen faller langt under standardene vi har satt i denne klubben, og langt under det fansen fortjener, skriver Barnsley i en pressemelding.

  Horshams neste motstander, Sutton, ligger aller sist på tabellen i League Two, og slo National League-laget Fylde i 1. runde.

  Husk at du fremdeles kan prøve et abonnement på Tipsbladet for kun fem kroner i fire uker!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen