More

  Sander Berge til Liverpool

  Fire dager å gjøre det på, for lagene som ønsker å styrke stallen før overgangsvinduet slamrer.
  Manchester United tar ikke sjansen på å havne i tidstrøbbel, og har nå kommet til enighet om overgang med Ajax-vingen Anthony.
  Flere enn Manchester United antas å gjøre handel de kommende dagene, og spesielt Chelsea er ivrige etter å bruke penger.
  Tuchel og Chelsea står klare til å betale 70 pundmillioner for Leicester-forsvarer Wesley Fofana, mens de jo allerede har brukt om lag £150 millioner på trioen Marc Cuccurella, Raheem Sterling og Kalidou Koulibaly.

  Chelsea ligger også langflate etter Evertons Anthony Gordon, og sies nå å ha tilbudt både Conor Gallagher, Armando Broja og en god slump millioner i bytte mot 21-åringen. Samtidig kobles The Blues med Wilfried Zaha og Pierre-Emerick Aubameyang.
  Mange linkes inn, og like mange ut. Callum Hudson-Odoi er av dem som ser at kampen om en plass i elleveren blir i overkant tøff, og den 21-årige vingløperen er nå på vei til låneopphold i Bayer Leverkusen.

  Arsenal skal også ha Zaha på ønskelista, sammen med Wolverhamptons Pedro Neto og Yeremy Pino fra Villarreal.
  Liverpool vurderer å hente en midtbanespillere før vinduet slamrer, og Yorkshire Post mener å vite at Sander Berge kan bli hentet fra Sheffield United. Berge, som flere ganger har blitt koblet med Liverpool, har utkjøpsklausul pålydende £35 millioner.
  Wolverhampton har lenge lett etter en offensiv spiller som kan avlaste Raul Jimenez, og valget virker å ha falt på Stuttgart-angriper Sasa Kalajdzic.

  Willy Boly har samtidig bestemt seg for å bruke streikeretten for å få spille for Nottingham Forest i fremtiden.
  West Ham sluttfører nå forhandlingene med midtbanespilleren Lucas Paqueta (Lyon), og 25-åringen kan få sin debut allerede mot Tottenham torsdag. Total overgangssum sies å lyde på drøye 50 millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen