More

  Sam Allardyce bekreftet Leeds-boss

  Så var det bekreftet, det som lenge var en dårlig skjult hemmelighet; Sam Allardyce er ansatt som Leeds-manager. Den tidligere landslagssjefen overtar etter Javi Gracia, som bare fikk ti uker og tolv kamper i sjefsstolen på Elland Road. Big Sam gis oppgaven med å lede Leeds United til sikker kontrakt, og får en formidabel oppgave. United er på rett side av streken, men bare målforskjellen skiller ned til nærmeste lag under streken når fire kamper gjenstår å spille.

  To sekunders betenkningstid

  -Jeg skulle gjerne hatt mer enn fire kamper å gjøre det på, men ble uansett gledelig overrasket over å bli kontaktet. Jeg trenget ganske nøyaktig to sekunders betenkningstid, og gleder meg til å bidra til å redde denne fantastiske klubben fra nedrykk, sier Allarcdyce til engelsk presse.

  Noen enkel oppgave er det slett ikke som gis den tidligere landslagssjefen. Siste fire kamper spilles mot Manchester City, Newcastle, West Ham og Tottenham. Ingen av de andre lagene i bunnen av tabellen har tilnærmet like tøff innspurt.

  Allardyce blir fjerdemann på litt over ett år

  Leeds United har denne sesongen, som den forrige, slitt i motvind det meste av tiden. Og styret på Elland Road har virret i tankene rundt manageransettelser. Det er bare 14 måneder siden fan-favoritt Marcelo Bielsa ble fjernet til fordel for Jesse Marsch. Amerikaneren ledet, på hengende håret, klubben til ny Premier League-kontrakt på denne tiden i fjor. Man så imidlertid raskt at klubbe var på vei mots amme utforbakke denne sesongen, og på desperat vis ble Marsch fjernet til fordel for tidligere Watford-boss Gracia.

  Kort Visitt: Javi Gracia Ble Erstattet Av Sam Allardyce Etter Bare 10 Uker I Sjefsstolen
  Kort Visitt: Javia Gracia Erstattes Av Sam Allardyce Etter Bare 10 Uker I Sjefsstolen Hos Leeds United

  Spanjolen åpnet bra, men etter de siste ukenes mange braknederlag ble også han bedt om å rydde kontoret. Nå er det altså tid for rutine.

  Uønsket rekord

  Det er ikke bare Leeds som har skiftet flere managere denne sesongen. Gracia ble i dag 15. manager som har forlatt en Premier League-klubb, og dette er fem flere enn den tidligere Premier League-rekorden i løpet av én Premier League-sesong.

  Leeds spiller sin neste kamp lørdag, men det skal spilles Premier League-kamper også før dette. Allerede i dag skal fire lag i aksjon.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen