More

  Ryktebørsen: Joshua Zirkzee til Manchester United

  Finalistene er kåret I EM, men det tas ikke avspark mellom Spania og England i Berlin før søndag. Da byr vi i mellomtiden på litt snacks fra ryktebørsen.

  De som ikke setter så stor lit til rykter, kan heller besøke vår alltid oppdaterte side for bekreftede overganger – i alle de fire øverste divisjonene i England.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Joshua Zirkzee

  Ryktebørsen

  Joshua Zirkzee kunne ikke gjøre noen forskjell da han i paniske overtidsminutter ble kastet inn for å redde ekstraomganger for Nederland mot England, men egen fremtid sies nå uansett å være spikret for angriperen. Velinformerte kilder opplyser torsdag at Zirkzee har kommet til enighet om femårskontrakt med Manchester United.

  Manchester United skal også stå klare til å by på den portugisiske midtbanespilleren Joao Neves, men fransk presse mener å vite at også Paris St-Germain er interessert i 19-åringens signatur. Matthijs de Ligt er enda en som står på Manchester Uniteds handleliste.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Nico Williams

  Nico Williams har vært av europamesterskapets mest fremtredende spillere, og gigantklubber skal stå klare for å hente ham fra Athletic Bilbao. Liverpool er av dem som sies å være interessert i 21-åringens driblekunster, men siste er at Barcelona har benyttet seg av sin plass langt fremme i køen.

  Nuno Tavares har de siste sesongene vært å finne på lån i Benfica og Nottingham Forest, og nytt låneopphold virker å vente denne sommeren. Lazio har henvendt seg med ønske om sesonglangt lån, og påfølgende forpliktelse om kjøp.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Dani Olmo

  Chelsea har blitt linket til den spanske landslagsangriperen Dani Olmo, men RB Leipzigs prisforlangende (£50 mill) sies å være i overkant – selv for Chelsea.

  Jacob Greaves, 23 er på vei fra Hull til Ipswich.  Midtstopperen følger da Omari Hutchinson og Ben Johnson, som begge har signert permanente kontrakter på Portman Road tidligere i sommer.

  Adrien Rabiot er up for grabs etter å ha fullført kontrakten med Juventus, og den 29-årige franskmannen kobles nå til klubber som Liverpool, Bayren og Real Madrid.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Anthony Gordon, Newcastle

  Anthony Gordon har de siste ukene blitt linket til Liverpool, og interessen sies å fortsatt være stor. Vingløperen startet sin karriere i nettopp Liverpool, og 23-åringen skal ha uttalt at han ønsker seg tilbake. Newcastle vil imidlertid kreve enorme summer for å la ham forlate St. James’ Park.

  Eddie Nketiah er fortsatt bak i køen for spilletid i Arsenal, og det virker nå å kunne bli en fransk åpning. Marseille sies nemlig å være over snittet interessert i Gunneren.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Xavi Simons

  Xavi Simons har levert et godkjent EM for Nederland, og tilbudene forventes å tikke inn. Arsenal, Barcelona og Manchester City skal være av de som er over middels interessert i å tilby den 21-årige angriperen lønn for å spille ball.

  Ryktebørsen: Joao Palhinha
  Ryktebørsen: Joao Palhinha Blir Bayern-Spiller, Ett År Etter Skjema

  Joao Palhinha har i ganske nøyaktig ett år blitt koblet med Bayern München, og nå sies tiden endelig å ha kommet. Avtalen mellom Fulham og Bayern gikk i vasken på Deadline Day forrige sommer, men nå virker 29-åringen å få betalt for sin tålmodighet.

  Everton er av klubbene som skal ha vurdert å hente Leicester Citys defensive midtbanespiller Wilfred Ndidi, men lokal presse i Leicester melder nå at midtbanemannen skal ha kommet til enighet om ny treårskontrakt på King Power Stadium.

  Chelsea er i samtaler med Borussia Dortmund om en avtale for den 22 år gamle tyske angriperen Karim Adeyemi. Så heter det i alle fall i normalt så etterrettelige Bild.

  West Ham er interessert i Aston Villas 20 år gamle Jhon Duran. Den colombianske angriperen bidro forrige sesong til å sende Villa til Champions League, og Chelsea er av dem som tidligere har blitt meldt interessert i spillerens signatur.

  Nottingham Forest og Wolves er begge interessert i Le Havres 22 år gamle franske forsvarer Etienne Youte Kinkoue.

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Joshua Zirkzee Til Manchester United 9

  Manchester United virker på seriøs handletur, og svenske Victor Lindelöf, 29, kan bli av dem som må vike plass når nye ansikter gjør sin inntreden på Trafford.  

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Raphinha

  Tidligere Leeds-ving Raphinha har ikke vært noen opplagt suksess etter overgangen til Barcelona, og det vil bli enda vanskeligere å slå seg inn i førsteelleveren neste sesong. Raphinha er fortsatt et hett navn i England, og Newcastle er av dem som har siktet innstilt på brasilianeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen