More

  Rice-salg gir kjedereaksjon

  Det er ikke veldig lenge før Premier League-troppene møtes til oppkjøring ny sesong, og klubbene er nå hektisk opptatt med å finstille spillerstallen.

  Declan Rice er av de aller heteste potetene denne sommeren, og det kan garanteres at midtbanespilleren forlater West Ham. Hvor han ender opp er imidlertid fortsatt usikkert. Torsdag ble det gjort kjent at Manchester City skal være interessert, og at bud i hundremillionpund-klassen er på vei. Arsenal er uansett fortsatt favoritt til å sikre seg den energiske midtbanespilleren.

  Salget av Rice vil også kunne føre til en kjedereaksjon av andre spillere som bytter klubb. West Ham sies å ha Fulhams Joao Palhinha som førstevalg når en erstatter skal hentes, mens Fulham skal ha kikkerten rettet mot Southampton-kaptein James Ward-Prowse når en erstatter for Palhinha skal hentes.

  Rice-Salg Gir Kjedereaksjon Joao Palhinha
  Rice-Salg Gir Kjedereaksjon 3

  Mason Mount er, som så mange andre lønnsvinnere, på vei bort fra Chelsea. Manchester United er ivrige etter å skaffe seg midtbanespillerens signatur, men United må grave dypt i pengebingen. To bud skal allerede være avslått, og et tredje bud meldes nå på vei. Siste bud opplyses å lyde på 55 millioner pund. Ekstremt mye penger for en spiller som har ett år igjen av kontrakten på Stamford Bridge. At spilleren er engelsk, og er ønsket av en direkte konkurrent bidrar naturligvis til at prisen presses opp, men likevel.

  Fabio Carvalho falt i unåde hos Jürgen Klopp, og fikk knapt spilletid overhodet i Liverpool i siste halvdel av forrige sesong. Den tidligere Fulham-vingen er nå på vei bort fra Anfield, men bare på lån. Leipzig virker å bli den lille teknikerens neste destinasjon.

  Rice-Salg Gir Kjedereaksjon Fabio Carvalho Scaled
  Rice-Salg Gir Kjedereaksjon 4

  Kalvin Phillips har knapt spilt klubbfotball etter overgangen fra Leeds til Manchester City, og midtbanespilleren virker nå på vei bort fra de himmelblå. Den defensive midtbanespilleren (som kostet City £45 millioner) sies på vei til Bayern München.

  Justin Kluivert ble i går meldt på vei til Bournemouth, og alt tyder nå på at 24-åringen blir presentert i løpet av helgen. Overgangssummen antas å bli snaut ti millioner pund.

  Aston Villa-fansen kan glede seg over at lagkaptein John McGinn har signert ny fireårskontrakt. Den samme fansen meldes langt mindre imponert over at klubben nå har tegnet langsiktig sponsoravtale med asiatiske bookiebanditter.

  Emmanuel Dennis er av flere spillere som skal ut av en velvoksen Nottingham Forest-tropp, men så langt har det ikke tikket inn bud. Partene skal uansett være enige om å avslutte samarbeidet.

  Marseille er av flere klubber som meldes interessert i Fulhams særs gode venstreback Antonee Robinson. Noe sier oss at amerikaneren blir værende i Premier League.

  Thomas Partey virker på vei bort fra Arsenal, men 30-åringen sies å ha ryggrad nok til å ha takket nei til tilbud fra Saudi-PIF. Juventus opplyses å kunne bli spillerens neste destinasjon.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen