More

  Kamp om Rice

  Aktiviteten i overgangsvinduet tar seg opp, og bekreftelsene tikker inn. Fortsatt er det imidlertid en del usikkerhet om hvem som havner hvor. Her gir vi deg litt av hvert, både bekreftelser og rykter.

  *Arsenal virker fortsatt i førersetet i kampen om Declan Rice, men både Manchester City og Manchester United sies å være interessert i West Hams gode midtbanespiller. En eventuell kjøper må ganske sikkert bla opp 100 pundmillioner i overgangssum.

  *Pep Guardiola håpet i det lengste å komme til enighet om en kontraktsforlengelse med Ilkay Gundogan, men den målkåte midtbanespilleren skal ha takket ja til Barcelona. City har uansett sikret seg nytt blod til sin midtbane, når de har kommet til enighet med Chelsea om en passende overgangssum (£30 mill) for Mateo Kovacic.

  Kamp Om Rice Gundogan
  Kamp Om Rice 3

  *Chelsea selger unna hauger av spillere for å kunne handle nytt, og Kai Havertz er av dem som mest trolig forsvinner. Arsenal meldes å ville betale 65 millioner pund for 24-åringen som scoret 9 mål på 47 Chelsea-kamper forrige sesong. Intet er bekreftet, annet enn at dette høres dyrt ut.

  * Jeremy Sarmiento har signert ny Brighton-kontrakt. 21-åringen fikk et slags gjennombrudd i Seagulls-trøya forrige sesong, og har nå signert kontrakt frem til 2027.

  *Manchester United-manager Erik Ten Hag skal styrke stallen før comebacket i Champions League, og Mason Mount er av spillerne man har siktet innstilt på. Chelsea skal imidlertid nå ha takket nei til to United-bud, det siste pålydende £50 millioner.

  Kamp Om Rice Mason Mount
  Kamp Om Rice 4

  *Bayern står klare til å slippe Sadio Mané, og Newcastle er av klubbene som skal være interessert i å overta den tidligere Liverpool-spilleren. 31-åringen var en helt på Anfield, men ble aldri noen hit i tysk Bundesliga.

  *Tottenham søker ny sisteskanse, og Spurs-fansen er alt annet enn imponert over ryktene om Empoli-keeper på vei inn.

  *Bournemouth meldes å nærme seg kjøp av Justin Kluivert fra Roma. Angriperen ankom Roma i 2018, men har siden 2020 vært på lån i Leipzig, Nice og Valencia.

  * Hakim Ziyech og Callum Hudson-Odoi er av en flokk Chelsea-spillere på vei til Saudi-klubber. Dette drister vi oss til å kalle juks, fanteri og kjeltringstreker.

  *Milans defensive midtbanespiller Sandro Tonali ender trolig opp i Newcastle United. Italienerne sies å ville kreve nærmere £80 millioner for den 23-årige landslagsspilleren.

  *Russell Martin ble onsdag bekreftet ny Southampton-manager, og Swansea er nå travelt opptatt med å finne en passende erstatter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen