More

  One more time, Neil Warnock

  Kjærlighetsforholdet mellom Neil Warnock og Huddersfield fortsetter

  Låten One more time har fått en oppsving i Storbritannia grunnet en nordmann, men den sangen har Huddersfield-fansen sunget til Neil Warnock i en måned allerede.

  Det har tydeligvis fungert, for Neil Warnock har gått med på å ta et år til som manager for Huddersfield Town, og det til tross for at 74-åringen blir 75 år i løpet av neste sesong.

  Mannen med over 1619 profesjonelle kamper på hans CV kom ut av pensjonisttilværelsen denne sesongen for å redde Huddersfield Town fra det som så ut til å være et sikkert nedrykk med syv poeng opp til trygg grunn i februar. Legenden fra sitt tidligere opphold i klubben klarte bragden og sikret plassen med en serierunde igjen etter å ha slått Sheffield United 1-0.

  Warnock trente Terriers i to sesonger fra 1993 til 1995. Han ledet da laget til opprykk i 95 i det som var deres første sesong på John Smiths Stadium, men trakk seg like etter at seieren i play off-finalen var bekreftet.

  Planen var å vikariere ut sesongen, men etter samtaler med klubbens nye eier, Kevin Nagle, har han ombestemt seg. Engelske medier melder at flere intervjuer som var planlagt denne uken er nå blitt avlyst og at en pressemelding nærmer seg.

  Dermed må Sharon Warnock godta at pensjonisttilværelsen vil forbli ensomt en siste periode. For Neil Warnock er ikke ferdig helt enda.

  Så får vi se om han henter gamle helter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen