More

  Reading rykket ned fremfor tv-skjermen

  Sesongens siste hengekamp ødela for alle som håpte på ren nedrykksfinale mellom Huddersfield og Reading i siste serierunde.

  Huddersfield 1-0 Sheffield United

  Saken var enkel. Poeng til Huddersfield i kveldens Yorkshire-derby mot allerede Premier League-klare Sheffield United ville sørge for at Huddersfield beholder plassen i Championship, og sende Reading ned til League One sammen med Wigan og Blackpool.

  Etter en tam førsteomgang der hjemmelaget var mer enn fornøyde med å forsvare seg, kom de ut av blokkene i andreomgang i et forrykende tempo. Terriers skapte sjanse på sjanse mot The Blades og etter timen spilt kom endelig uttellingen som løftet taket på The John Smiths Stadium. Danny Ward fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren og skrudde ballen vakkert i lengste hjørnet. 1-0 til Huddersfield og Neil Warnock var nesten klar for en liten dans på sidelinjen. Sheffield United prøvde seg på en liten sluttspurt, men Neil Warnock og spillerne sto presset av og kunne juble høylytt da dommeren blåste av oppgjøret.

  Huddersfield overlever dermed og kan rette en stor takk til ringreven Neil Warnock. 74-åringen har ledet laget i 15 kamper og sikret laget seks seiere og fem uavgjort, noe som har tatt de fra nedrykksplass til trygg grunn med en serierunde igjen. Fjorårets tapende play off-finalist må bruke denne sommeren bedre enn forrige om det ikke skal bli en ny tung sesong på nivå to.

  Reading Rykket Ned Fremfor Tv-Skjermen Neil Warnock Reading
  Neil Warnocks Legendestatus I Huddersfield Vokser Til Det Uendelige.

  Første gjensyn på over 20 år for Reading

  Reading på sin side må belage seg på spill på nivå tre for første gang siden 2001/02-sesongen. Trøblete økonomi må ta sin del av skylden da de seks minuspoengene ble sterkt delaktig, toppet med en forferdelig formkurve som så Paul Ince få sparken i april. Laget rykker ned sittende hjemme i sin egen sofa, med tanker tilbake til tidligere i sesongen da laget kjempet om topp seks. At sesongen er lang og alt kan skje er både Huddersfield og Reading sterke bevis på.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen