More

  Neil Warnock tilbake i rampelyset

  Pensjonisttilværelsen varte ikke lenge for Neil Warnock. Den 74 år gamle kulthelten holdt seg borte i 10 måneder.

  Ingenting kunne lokke Neil Warnock tilbake til rampelyset kunne han fortelle da Middlesbrough avsluttet samarbeidet for over et år siden. Mer tid med kona var begrunnelsen kunne han i april fortelle.

  Men i dag er det klart at Neil Warnock tar over Huddersfield Town ut sesongen, i et siste håp om å redde klubben fra nedrykk. Dermed blir det et gjensyn med klubben han trente i to år tilbake fra 1993-1995.

  Han er fortsatt godt likt blant The Terriers etter at han sikret opprykk i 1995 i det som da var deres første sesong på John Smiths Stadium. Han trakk seg bare uker etter playoff-finalen var ferdigspilt.

  Mannen som har ledet 16 klubber gjennom sin lange karriere tar over et Huddersfield-lag som ligger nest sist på tabellen etter at de tapte 0-1 i bunnkampen mot Wigan i helgen. Klubben får dermed sin tredje manager for sesongen, det samme som to av de tre andre lagene i bunn, Cardiff og Wigan.

  Huddersfield tar imot Stoke City på bortebane tirsdag kveld men det er lite trolig at Warnock leder laget da han er på vei hjem fra USA. Mest trolig blir debuten hjemme mot Birmingham førstkommende lørdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen