More

  Real Madrid – Atalanta

  Real Madrid – Atalanta
  Tirsdag 16. mars, kl. 21.00
  Kampodds
  Coolbet 2,30 3,61 3,15
  Norsk Tipping 2,20 3,55 2,90
  Unibet 2,35 3,75 3,00
  Real Madrid er i førersetet før returmøtet med Atalanta etter å ha vunnet den første kampen 1-0. Ferland Mendy ble matchvinner fire minutter før full tid med en flott avslutning, og scoringen var intet mer enn Madrid fortjente. De spilte mesteparten av oppgjøret med én mann mer etter Remo Freulers utvisning etter et drøyt kvarter, men slet med å omsette kontrollen på kampen til å skape store målsjanser.
  Liv La Liga-toppen
  Like fullt fikk de seieren til slutt, og er dermed store favoritter til å stikke av med sammenlagtseieren før tirsdagens retur på Valdebebas. Zinedine Zidane drømmer om å vinne sitt fjerde Champions League-trofé som trener etter å ha tatt Los Blancos til topps i turneringen i tre strake år mellom 2016 og 2018. Samtidig holder de liv i gullkampen i La Liga. Lørdag måtte de grave dypt for seieren i kampen mot bunnlaget Elche. Madrid kom bakpå 0-1, men Karim Benzema utlignet for vertene. Det gikk mot to poeng tapt for Zidanes mannskap, men trenerens landsmann scoret et fantastisk mål ett minutt på overtid til å sikre alle tre poengene.
  Senere på kvelden klarte ikke ligaleder Atlético Madrid å bryte hull på Getafe-muren, og den kampen endte 0-0. Dermed er Real plutselig bare seks poeng bak byrivalen, og har i løpet av den siste uken også fått tilbake kapteinen Sergio Ramos som har vært kneoperert. Ikke rart optimismen er stor i Real Madrid-leiren.
  – Seieren gir oss mye selvtillit til kampene som gjenstår, og nå må vi fokusere på Champions League på tirsdag. Seieren gir oss troen på å kjempe helt til siste slutt, og det er fortsatt lenge igjen av sesongen, utdyper spissen Rodrygo overfor klubbens hjemmesider.
  Rasende Gasperini
  Og mens Real Madrid er med i toppen av La Liga, har Atalanta sin fulle hyre med å komme blant de fire beste i Serie A. Siden tapet for Real Madrid i den første kampen, har La Dea vunnet tre og tapt én i serien, som for øyeblikket er nok til å gi dem fjerdeplassen i Serie A. Fredag kveld gjorde de kort prosess med bunnlaget Spezia og vant komfortabelt 3-1 hjemme. De har imidlertid et fjell å bestige hvis de skal klare å snu oppgjøret mot Real Madrid i sin favør. Spillselskapene har i hvert fall spanjolene som store favoritter til å avansere, og Coolbet har 3,80 i odds på italiensk avansement. Manager Gian Piero Gasperini håper i alle fall på å bli mer fornøyd med dommeren i returoppgjøret. Han var nemlig lite imponert over utvisningen av Remo Freuler i det første oppgjøret for tre uker siden.
  – Dette er fotball-selvmord. Vi kan ikke ha dommere som aldri har spilt dette spillet og som ikke forstår forskjellen på en takling og en forseelse. Hvis de ikke kan forskjellen, bør de ærlig talt se seg om etter en annen jobb, raste Gasperini overfor Sky Sport Italia.
  Forrige sesongs utgave av Champions League var Atalantas første deltakelse i turneringen noen sinne. Da ble det exit i kvartfinalen mot PSG, og må overvinne høye odds for å gjenta bedriften nok en gang. Real Madrid er tidenes mest suksessfulle lag i Champions League med hele 13 triumfer, som ingen lag er i nærheten av å matche. De vant tre på rad i 2016 – 2018, men i de to siste sesongene har det blitt exit i åttedelsfinalen – mot Ajax i 2019 og Manchester City forrige sesong. Det er kun disse to årene Los Blancos ikke har tatt seg til i hvert fall semifinalen siden 2010.
  Tips
  Vi gir Real Madrid rundt 50 prosent sjanse for å vinne denne og 2,35 i hjemmeodds hos Unibet er dermed det klare spillet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen