More

  Real – Chelsea: Fjell å bestige

  Chelsea gjør seg klare for sin aller første kamp på Santiago Bernabeu, og etter 1-3-tap hjemme i første kamper er utgangspunktet tøft.
  Londonerne ankommer Madrid uten en akillesskadet Romelu Lukaku, mens også Ross Barkley, Callum Hudson-Odoi og Ben Chilwell er ute. Veien til semifinale mot enten Manchester City eller Atletico Madrid virker lang.
  Søvnløs Tuchel
  Thomas Tuchel sier han sjelden er langsint etter tapte fotballkamper, men 1-3-tapet hjemme mot Real Madrid var vanskelig å riste av seg.
  -Jeg så kampen to ganger i reprise, og mengden av sjokolade jeg spiste mens jeg så var stor. Jeg fikk lite søvn, før jeg etter hvert ga mine meninger om kampen til kjenne for spillerne. Vi møttes og gikk gjennom hva som hadde skjedd, og det gjorde godt, sier Chelsea-bossen ifølge Marca.
  Totalt 2-7 hjemme mot Brentford og Chelsea ga god grunn til både store mengder sjokolade og søvnløse netter, men mot Southampton lørdag virket problemene å ha blitt tatt hånd om. Chelsea holdt lekestue, og ga seg ikke før det det sto 0-6 på lystavla på St. Mary’s. I tillegg til scoringene noterte Timo Werner seg for tre stolpetreff i en kamp hvor Southamptons sisteskanse var banens gigant. The Saints har imidlertid skaffet seg rykte for med ujevne mellomrom å implodere, og lørdagens storseier betyr lite før returoppgjøret mot Real i Madrid. Annet da enn at selvtilliten er tilbake i laget.
  Benzema i kalasform
  Chelsea kjempet til siste slutt, men det var likevel aldri i tvil om hvem som ville skaffe seg fordelen etter den første kvartfinalen. Evigunge Karim Benzema var tomålsscorer allerede før halvtimen spilt, og da hadde Vinicius Junior først gitt et skremmeskudd med tverrliggertreff. Kai Havertz ga Chelsea håp med sin redusering rett før pause, men drømmen brast da Benzema feiret hat trick som han også gjorde mot Paris Saint-Germain i forrige runde.
  -Vi hadde god kontroll gjennom det meste av kampen. Vi var godt organisert, og Benzema var fantastisk. Det var en fin kveld, men vi er fortsatt bare halvveis. Vi ser frem til returen og tar intet for gitt, sier Carlo Ancelotti til btsport.
  Nøkkelspillere sviktet
  Den regjerende Champions League-mesteren har levert ustabilt i 2022, og mot Real var flere nøkkelspillere under pari. N’Golo Kanté ble fullstendig tatt ut av kampen av Valverde & Co, da Luka Modric i kjent stil dominerte midtbanen. Edouard Mendy og Antonio Rüdiger bidro samtidig til at Chelsea-forsvaret ved flere anledninger virket på gyngende grunn.
  Tuchel svarte etter pause ved å sende trioen Mateo Kovacic, Hakim Ziyech og milliardmannen Romelu Lukaku på banen, men uten å lykkes. Lukaku fikk sine muligheter, men den tidligere Inter-angriperen virker ikke å skulle lykkes på Stamford Bridge heller denne gang.
  14 i sikte
  Chelseas drøm om å forsvare tittelen virker i øyeblikket fjern. Mer sannsynlig er det da heller at Real Madrid skal kunne hente hjem en 14.pokal i den gjeveste europacupen.
  Real-keeper Coutois advarer imidlertid om at det fortsatt ikke er slutt.
  -Vi kan ikke lene oss tilbake og tro det er over. En tidlig Chelsea-scoring vil føre til at det umiddelbart er kamp igjen. Vi trenger fansens hjelp, sier burvokteren før det avgjørende møtet med sin tidligere arbeidsgiver.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen