More

  Reading-manager endelig på plass

  Det tok sin tid, men nå har Reading endelig fått på plass manageren sin.

  Klubben bekrefter i dag at Ruben Selles blir deres nye manager etter en lang ventetid grunnet visum-søknad. Med det kan den noe skakkjørte klubben som rykket ned fra Championship denne våren endelig starte fokuset inn mot sesongen på nivå tre. Den 40 år gamle spanjolen som ledet Southampton de siste månedene av deres tunge sesong i Premier League tar dermed steget ned et par divisjoner.

  Selv om ansettelsen ble bekreftet for nesten 30 dager siden har Selles ikke kunne tatt fatt på jobben før all papirarbeidet var i orden.

  -En lettelse, kunne sjef Mark Bowen fortelle da alt var i orden.

  Reading med ny tropp

  Selles ledet sin første trening i dag, og Reading har også fått lov til å hente spillere igjen, og dermed ble Harvey Knibbs etter at hans kontrakt med Cambridge gikk ut i sommer. Den offensive spilleren kan fort bli en suksess på Madejski Stadium.

  Men flere spillere må inn for klubben som har sett elleve spillere forlate lokalene siden sesongslutt, deriblant Tom Ince, Scott Dann, Shane Long, Lucas Joao og Yakou Meite. Og de økonomiske problemene som gav poengtrekk forrige sesong er forhåpentligvis et avsluttet kapittel.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen