More

  Reading straffet

  Aksepterer poengstraffen som tar de rett ned i nedrykksstriden.

  Poengstraffen har hengt over klubben i flere uker, og i går kveld ble det bekreftet at klubben ikke anker avgjørelsen som gir klubben seks minuspoeng i årets sesong.

  Reading fikk seks poengs straff i 2021/22-sesongen også, med et varsel om at det kunne bli seks nye poeng påfølgende sesong om de ikke klarte å møte kravene i løpet av 2022/23-sesongen. Radikale endringer i førstelagstroppen og generelt i organisasjonen var ikke nok da flere elementer i det planlagte budsjettet ikke ble opprettholdt.

  På tross av poengstraffen har klubben nå fått beskjed om at de gjennom sine sparemidler nå avslutter transfer-embargoet i sommer og dermed står fritt til å handle spillere igjen.

  Poengstraffen gjør at Reading nå bare ligger poenget over nedrykksstreken der Huddersfield befinner seg. Dermed har Paul Ince og hans mannskap gått fra play off til nedrykksstrid på kort tid. På fredag venter en særs viktig hjemmekamp mot Birmingham City.

  Wigan fikk også tidligere i sesongen poengstraff, men på tre poeng. Dette grunnet gjentatte forsinkede lønnsutbetalinger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen