More

  Rashford skumler med exit-planer

  Marcus Rashford har mindre enn 12 måneder igjen av United-kontrakten. Spissen lister opp klubber han vil spille for

  Det er ikke en fremmed taktikk å snakke om andre klubber når kontrakten nærmer seg utløp. Når Marcus Rashford snakker om potensielle arbeidsgivere, blir de høye herrer på Old Trafford naturlig nok stresset. 

  VM står nemlig for døra – et ypperlig utstillingsvindu for spillere som vil vise seg frem. 25-åringen har allerede levert varene denne sesongen. Angriperen kan skilte med syv fulltreffere på totalt 16 kamper – inkludert den viktige scoringen i 1-0-seieren over West Ham sist. Målet var Rashfords 100. for De røde djevlene. 

  Ikke slik å forstå at Manchester United er fullstendig maktesløse. Selv om kontrakten riktignok utløper i juni 2023, har klubben fortsatt en opsjon på å forlenge med ett år. Vil United legge frem et nytt og forbedret forslag til en herremann som allerede tjener £200.000 pr uke? 

  Marcus Rashford kan uansett diskutere fremtiden med utenlandske klubber så snart nyttårsrakettene har ramlet ned. Paris Saint-Germain har tidligere vært nevnt som mulig stoppested, mens spilleren selv har vedgått at han er åpen for en overgang til både Barcelona og Real Madrid

  Manchester United og Rashford møter Real Sociedad torsdag. Rødtrøyene er allerede sikret avansement til utslagsrundene i Europa League etter fire seiere (4-0-1). 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen