More

  Rasende Derby-spillere

  Derby County er nede på nivå 3 for første gang på 40 år, og fortsatt er det ikke sikkert klubben overhodet overlever.
  Administratorene som overtok i september har fortsatt ikke klart å skaffe til veie nye eiere, og siste bomskudd kom da amerikanske Chris Kirchner forrige uke trakk seg fra videre forhandlinger.
  Den tradisjonsrike klubben ligger med brukket rygg, og både tidligere å nåværende Rams-spillere raser mot hva som har skjedd de siste årene.

  Spesielt tidligere eier Mel Morris får sitt pass påskrevet.
  -Morris brukte klubben som et leketøy, som et Championship Manager-spill. Klubben er nå nede i League One, men fortsatt kan det bli verre. Å spille tredjedivisjonsfotball en periode er ikke verdens ende. Det viktige nå er å få på plass en seriøs eier som kan stabilisere skuta, sier Curtis Davies til lokal presse.
  Den 37-årige forsvarsspilleren er en av mange fra forrige sesongs spillerstall som nå står uten kontrakt, og som venter i spenning på om han vil bli gitt en ny avtale.
  Samtidig letes det høyt og lavt etter nytt eierskap, og de siste dagene har det gått stadig mer troverdige rykter om at tidligere Newcastle-eier Mike Ashley skal være interessert i å overta kontrollen over Derby County.
  Den omdiskuterte milliardæren solgte i fjor Newcastle United for £300 millioner, men sies å savne fotballen. Derby ligger også behagelig lokalisert for Ashley, da hans Sports Direct-imperium har hovedkvarter i umiddelbar nærhet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen