More

  Randers vs AGF Aarhus

  Randers vs AGF Aarhus

  Mandagen var det full runde i norsk fotball og i OBOS-ligaen traff vi med tipset på at Moss var den beste favoritten til 2,15 i odds hjemme mot Raufoss.

  Roligere program denne midtuken, men vi har likevel funnet et lite spill i dag som kan forsøkes.

  Randers vs AGF Aarhus

  Den danske ligaen er inne i sluttspillet og klokken 19.00 i kveld er det duket for Randers vs AGF Aarhus i mesterskapssluttspillet. Vertene står med fire strake tap og har med det falt til 6. plass på tabellen. Man kan dermed ikke lenger nå europacupplass og har ikke det helt store å spille for lenger. I kveld er det imidlertid duket for skikkelig lokaloppgjør og når AGF kommer på besøk blir det full innsats uansett tabellposisjon. Carl Johansson returnerer fra karantene, men Alhaji Kamara, Frederik Lauenborg, Adam Andersson, Daniel Høegh, Mikkel Kallesøe og Tosin Kehinde står alle over med skader.

  AGF Aarhus så en liten stund ut til å kunne utfordre om ligagullet, men den drømmen er nå over etter 3-4-tapet for FC København sist. Nå rettes oppmerksomheten mot Viborg og 3. plassen som man vil overta med eventuell seier i kveld. Mads Emil Madsen og Mikkel Duelund er begge usikre til dette oppgjøret mens Jelle Duin og Benjamin Hvidt står over med skader.

  Tipset

  De seks siste innbyrdes oppgjørene har blitt avgjort med maks ett måls margin og vi forventer et tett derby også i kveld. Gjestene får et forsiktig favorittstempel, men oddsmessig er det H-en til hele 4,10 i odds hos Norsk Tipping som frister klart mest.

  Randers Vs Agf Aarhus
  Randers Vs Agf Aarhus 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen