More

  Rafael Leaos prislapp vokser stadig

  Liverpool og Tottenham har begge Rafael Leao på ønskelista. Mon tro om ikke 23-åringen ble noen millioner dyrere tirsdag kveld

  AC Milan-angriperen har hatt kurs for Premier League en god stund allerede. Liverpool og Tottenham regnes blant de fremste beundrerne. Ikke minst sportsavisen Corriere della Sera mener å vite at Jürgen Klopp er lysten på å signere den portugisiske landslagsspilleren. Spurs vurderer på sin side et bud når overgangsvinduet åpner i januar. 

  Om noen av de engelske beilerne hadde glemt Rafael Leao, minnet han dem om scoringsevnene i Milans 4-0-seier over Dinamo Zagreb tirsdag kveld. Den tidligere Lille-spilleren plukket med seg ballen fra egen banehalvdel, ryddet unna et par Dinamo-forsvarere før han satte ballen i nota. Det var Leaos første nettkjenning i Champions League for San Siro-klubben. 

  Fulltrefferen tirsdag betyr at den 188 cm høye angriperen kan vise til seks mål og ni målgivende på 15 opptredener denne sesongen. Ikke bare en scoringsmaskin, altså. Men, slike spillere er ettertraktet, og da blir prislappen deretter. 

  AC Milan la ikke mindre enn £32 millioner på bordet tilbake i 2019, da de hentet Leao fra franske Lille. Ikke en ueffen sum for den daværende 20-åringen. Men, italienerne kan se frem til en solid fortjeneste når de endelig selger. Det hevdes nemlig at spilleren har kontraktsfestet en utkjøpsklausul på £130 millioner, men at de regjerende Serie A-mesterne vil godta £86 millioner

  Rafael Leao hever allerede £33.000 i ukelønn, og vil etter alle solemerker kreve minst det tredobbelte i forhandlinger med Tottenham og Liverpool. Kombinert med nevnte overgangssum, snakker vi om en kostbar herremann.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen