More

  Preview: Blackpool – Blackburn

  • Onsdag 21.00
  • Championship
  • Bloomfield Road
  • Viasport 2
  Blackpool
  Det er ikke kjedelig med Blackpool under Michael Appleton. To seiere, to uavgjorte og to tap. De to siste kampene har gitt oss to ganger 3-3. Først et strålende comeback borte mot Burnley i derbyet mot Vincent Kompany der de hentet opp 1-3 i andreomgang. I helgen leverte de nytt drama da Josh Bowler og Yerry Yates gave hjemmelaget 1-0 og 2-1 for bare å se at Bristol City tok ledelsen med 20 minutter igjen etter forferdelig keeperspill av Daniel Grimshaw og uheldig selvmål av Marvin Ekpiteta. På overtid var det derimot Bristol City som var gavmilde og Theo Corbeanu ordnet 3-3 med sitt andre mål på to kamper. Man kan si at det har vært en ok start for Appleton og Blackpool i en sesong der mange forventet en tung sesong og muligens nedrykk. Det kan fortsatt skje, men vi ser også mye av det som gav dem suksess i fjor.
  Blackburn
  Det sa bomstopp for Jon Dahl Tomasson etter en forrykende sesongstart med tre strake seiere. 0-3 borte mot Reading og Sheffield United ble fulgt opp med en svært tam kamp hjemme mot Stoke på lørdag. Der gikk de da managerløse gjestene av med 1-0 seier etter et langskudd av Lewis Baker. Tabelltoppen har dermed blitt erstattet med en åttendeplass men foreløpig bare tre poeng opp til toppen før denne serierunden. Det må nok bekymre deres danske manager at spillet har vært begredelig i disse kampene og kanskje er deres chilenske helt Ben Brereton Diaz ferdigspilt for klubben når vinduet stenger på torsdag. Muligens blir Dominic Hyam kastet rett inn på laget etter overgangen fra Coventry på søndag. Det kan trengs mot et Blackpool-lag som har scoret en del mål den senere tid.
  Trolig lagoppstilling:  Keshi Anderson, Luke Garbutt, Jake Beesley, Charlie Patino og Lewis Fiorini er alle skadet hos vertene. I tillegg er Sonny Carey fortsatt ute etter sitt røde kort mot Burnley. Scott Wharton, Callum Brittain og Sammie Szmodics er alle ute for Rovers. 
  Blackpool: Grimshaw; Lawrence-Gabriel, Ekpiteta, Thorniley, Thompson; Connolly, Dougall; Corbeanu, Bowler; Yates, MadineBlackburn: Kaminski; Rankin-Costello, Ayala, Phillips, Pickering; Buckley, Travis, Morton; Brereton Diaz, Gallagher, Dack
  Tips: H
  Bare et poeng skiller lagene før oppgjøret, men med formkurven til Blackburn med tre strake tap uten scoringer blir det umulig med noe annet enn H i denne kampen, til 2.50 i odds.
  De resterende kampene onsdag aften:• Bristol City – Huddersfield
  • Coventry – Preston North End
  • Stoke – Swansea
  • Sunderland – Rotherham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen