More

  Premier League: Wolves – Chelsea

  For bare andre gang i Premier League-historien skal det spille om poeng i Premier League på julaften. Æren har tilfalt Wolves og Chelsea, henholdsvis nummer 14 og 10 på tabellen. Gary O’Neils ulver er ubeseiret fra sine siste seks kamper, og med full pott i dag er Wolves á poeng med Chelsea. Statistikken mot hovedstadsklubben er også utmerket, da man er ubeseiret fra siste tre hjemme mot The Blues.

  Premier League
  Premier League: Wolves – Chelsea 4

  Big Spender Chelsea er naturligvis av sesongens store skuffelser, og selv med seier i kveld kan man ikke avansere fra sin plass midt på tabellen. Skadelista er lang, men dette er ikke rare unnskyldningen for en klubb som i de siste vinduene har handlet hva remmer og tøy kan holde.

  Lille julaften var innholdsrik, og Dominic Solanke ble, med sitt hat trick mot Nottingham Forest, dagens mann. Toppkampen mellom Liverpool og Arsenal var velspilt, og det endte til slutt med ett poeng til hvert lag. Et resultat Manchester City var klart mest fornøyd med.

  Wolves – Chelsea

  Molineux, søndag kl.14.00 på Viaplay

  Wolves var langt fra sitt beste, og tapte fortjent 0-3 på besøk hos West Ham forrige helg. Gary O’Neils utvalgte har fortsatt syv poengs luke til nedrykksstreken, men skal helst plukke poeng fra neste to kamper om det ikke på nyåret skal bli nerver i laget. Ulvene er fortsatt veldig lette på topp, og fansen ønsker seg garantert offensive forsterkninger i januar. Ubeseiret fra siste tre hjemme mot Chelsea, og to av de tre er vunnet.

  Hwang Hee-chan er lagets toppscorer, og seks av angriperens totalt åtte scoringer har kommet hjemme på Molineux. Jonny Otto og Joe Hodge er skadet. Pedro Neto er tilbake i full trening, og kan bli å se i dag. Sisteskanse Jose Sa meldes også klar.

  Premier League: Pedro Neto
  Comeback: Pedro Neto Kan Være Tilbake For Wolves

  Etter strake tap mot Manchester United og Everton, slo Chelsea tilbake med oppskriftsmessig hjemmeseier mot tabelljumbo Sheffield United. Ny opptur tirsdag, da man på dramatisk vis tok seg til semifinale i ligacupen. Tre siste på bortebane er tapt. Raheem Steerling har seks målpoeng fra sine siste seks kamper mot Wolverhampton. Reece James, Ben Chilwell, Marc Cucurella, Trevoh Chalobah, Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana, Roberto Sanchez og Enzo Fernandez er av flere på skadelista, men Romeo Lavia kan gjøre comeback.

  Premiere League
  Premier League-Runden: Raheem Sterling Har Imponerende Statistikk Mot Wolves

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen