More

  Liverpool – Arsenal: 1-1

  En lang og innholdsrik Premier League-runde ble avsluttet med toppoppgjør på Anfield, og det var gjestende Arsenal som åpnet friskest. Det var bare spilt tre minutter da Martin Ødegaard la et frispark på pannebrasken til Gabriel, som stanget hovedstadslaget i føringen. Et kunstverk av en scoring fra Mo Salah sørget for at lagene gikk til pause med 1-1. Det var imidlertid ikke mangel på verken underholdning, tempo eller målsjanser.

  Gyllen Liverpool-mulighet

  Lagene startet også etter pause i høyt tempo, og den desidert største sjansen kom da Mo Salah sammen med tre lagkamerater var noe nær alene med keeper og én Arsenal-forsvarer. Egypteren gjorde alt helt riktig da han dyttet ballen til side – der tre lagkamerater kom i stort tempo. Ballen havnet hos den mest treffsikre av dem alle, men på mystisk vis klarte Trent Alexander-Arnold fra kort hold å treffe tverrliggeren. 

  Liverpool - Arsenal
  Liverpool – Arsenal: 1-1 6

  Det endte med poengdelingen ingen av lagene ønsket seg, da det jo var om å gjøre å skape størst mulig ned til den regjerende mesteren – som har brukt helgen på en klubbturnering ingen bryr seg om.

  Les også: League One og League Two oppsummert

  West Ham best i formiddagskampen

  I formiddagskampen på London Stadium var det lite å skrive hjem om før Jarrod Bowen 20 minutter før slutt noterte sin ellevte scoring for sesongen. Formspiller Mohammed Kudus doblet ledelsen bare fem minutter senere, og Manchester United var aldri i nærheten av å ta med seg poeng hjem.

  Liverpool – Arsenal: 1-1 Mohammed Kudus 1 Liverpool,Arsenal
  Liverpool – Arsenal: 1-1 7

  -Det er tett blant de ti øverste, men det føles godt å feire jul i topp 6, sa West Hams toppscorer til fremmøtt presse etter kamp.

  Manchester United røk på sitt åttende Premier League-tap fra første 18 kamper, og står med 18-23 i målscore – etter å ha gått målløse av banen i alle de siste tre.

  Sander Berge scoret og vant

  Liverpool – Arsenal: 1-1 Sander Berge Liverpool,Arsenal
  Liverpool – Arsenal: 1-1 8

  Burnley vant bare én av sine første 17 kamper, og seieren kom mot forrige sesongs Championship-kollega Luton. The Clarets var ikke gitt rare muligheten da de i dag besøkte ligacupens semifinalist Fulham, som sto med tre strake seirer (og 18-2 i målscore) fra sine siste tre foran egne fans på Craven Cottage. Wilson Odobert og Sander Berge gjorde imidlertid odds og manges forhåndstips til skamme, da de med hver sin flotte scoring sørget for etterlengtet trepoenger til Vincent Kompanys menn.

  Luton fikk endelig betalt

  Liverpool – Arsenal: 1-1 Luton 1 Liverpool,Arsenal
  Liverpool – Arsenal: 1-1 9

  Og det var ikke bare Burnley av bunnlagene som fikk full pott i dagens runde. Luton Town har ikke hatt marginene med seg, når de denne høsten har spilt jevnt med lag som Liverpool, Tottenham, Manchester City og Arsenal. I dag fikk man imidlertid betalt, og det var Newcastle som måtte returnerte tomhendte hjem fra Kenilworth. Andros Townsend stanget inn kampens eneste scoring, og han feiret naturligvis ved å løpe ut på linja og hente lagkaptein Tom Lockyers drakt – som ble løftet og vist frem for alle tilstedeværende.

  Hat trick av Solanke

  Liverpool – Arsenal: 1-1 Solanke Liverpool,Arsenal
  Liverpool – Arsenal: 1-1 10

  Dominic Solanke har hatt en fantastisk høst og vinter med Bournemouth, og i dag slo Cherries-angriperen like gjerne til med hat trick på City Ground. Nottingham Forest, for første gang ledet av Nuno Espirito Santo, ledet 1-0, men måtte gi tapt etter Solankes tre fulltreffere. Bournemouth har nå tatt poeng i sine syv siste kamper, og fem av de syv er vunnet. Og dette altså etter at laget sto uten seier, og med totalt bare tre poeng, fra sesongens første ni kamper. Forest er nå bare to poeng over nedrykksstreken, før de 2.juledag skal ut i tøff bortekamp mot Newcastle.

  Knepen Tottenham-seier

  Richarlison scoret igjen, da Tottenham slo Everton 2-1 i hovedstaden. Son Heung-min doblet ledelsen allerede etter et drøyt kvarter, og hjemmelaget dominerte stort. Det virket å gå mot kontrollert hjemmeseier, men i kjent stil bød Spurs på spenning. André Gomes utliknet med ti minutter igjen på klokka, og Tottenham var på gyngende grunn i sluttminuttene. Det holdt imidlertid inn, og Tottenham er fortsatt med helt der oppe – til tross for sine voksne skadeproblemer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen