More

  Premier League: Tottenham tilbake i tet

  Tottenhams nye superduo, James Maddison og Heung-min Son, scoret målene da Tottenham i kveld slo Fulham 2-0 hjemme foran egne fans. Spurs er dermed tilbake på tabelltopp, to poeng foran regjerende mester Manchester City og Arsenal. Det skiller tre poeng ned til Liverpool, mens Aston Villa på sjetteplass er fire poeng bak.

  Historisk

  Det var skepsis å spore da Tottenham i sommer valgte å hente Ange Postecoglou som ny manager. Australieren gjorde god jobb i Celtic, men Spurs-fansen hadde nok håpet på større fisk. I motsetning til forgjengere med navn som Antonio Conte og Jose Mourinho har imidlertid Postecoglou umiddelbart skapt entusiasme blant både spillere, ledere og fans. Tottenham spiller fotball som gjør godt på øyet, og resultatene følger. I kveld skrev han sågar historie, med 23 poeng fra første ni kamper. Ingen nyansatt Premier League-manager har noen gang plukket like mange poeng i sesonginnledningen.

  Dødelig duo

  Tottenham har i løpet av sommeren skaffet til veie noen virkelig spennende forsterkninger, som den italienske landslagsdebutanten Destiny Udogie, tidligere Nottingham Forest-angriper Brennan Johnson og sisteskansen Guglielmo Vicario. Den som stjeler overskriftene er naturligvis uansett James Maddison. Den tidligere Leicester-spilleren er som skapt for dette Spurs-laget, og det er da også Maddison og Son som leverer brorparten av Tottenhams målpoeng i innledningen.

  -Vi var forberedt på tøff kamp, og gjorde hva vi måtte gjøre. Det ser bra ut, men det er veldig langt frem. Vi tar én kamp av gangen, sier Son til Viaplay etter kamp.

  Å holde denne duoen skadefri er da også helt avgjørende, da det fort blir tynnere i de offensive rekkene som eventuelt skal erstatte.Enn så lenge er imidlertid det meste rosenrødt i Spurs-leiren. Tottenham troner i tet, og ingen av lagets neste tre motstandere er bedre enn hummer 10 på tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen