More

  Premier League-start: Årets vakreste eventyr

  Så er den endelig her igjen, Premier League-starten. Den man kjenner savnet av fra mai, gjennom sommeren og frem til denne deilige uken. I morgen fredag tas det avspark, når Crystal Palace får besøk av Arsenal på Selhurst Park.

  I kjent stil slår vi på stortromma, med 96 fullpakkede sider (112 sider om du er digital abonnent) med alt du må vite, og ting du ikke visste du trengte vite, om den kommende sesongen.
  Klubbenes staller, kjøp- og salg, odds, reportasjer og tabelltips er bare noe av hva du finner i vår Premier League-spesial.

  Alle i redaksjonen har tatt kort- eller ingen ferie for å gjøre produktet best mulig, og vi håper du blir fornøyd. Det er uansett ikke slik at vi nå kan lene oss tilfredse tilbake for å nyte fruktene. Nei, det er nå moroa begynner!

  Hver eneste uke fremover gir vi deg alt om hver eneste runde, og da naturligvis ikke bare om den engelske ligaen. Alle kamper i alle de største europeiske ligaene analyseres og gis spilltips på. Både i denne vanlige tirsdagsutgaven, og i vår Weekend-utgave som nå har startet opp igjen etter en kort sommerpause.

  Tips Weekend kommer digitalt hver fredag, og er et viktig verktøy for både tippere og Fantasy-entusiaster – da den gir deg den ferskeste utviklingen på skadesituasjonen i alle lag. Sjekk den ut, den koster som kjent bare en femtilapp ekstra i måneden – om du allerede er abonnent på tirsdagsutgaven.

  Akkurat nå kan du imidlertid bare finne din plass i skyggen, og nyte årets Premier League-spesial. Håper du blir fornøyd, og at du ikke blir altfor skuffet om vi har tippet akkurat din favorittklubb lavere enn du hadde håpet. Selv vi kan faktisk ta feil!

  Fortsatt ikke skaffet seg vår Premier League-spesial? Vi minner om at den er HELT GRATIS, og at vi ettersender til alle nye abonnenter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen