More

  Premier League: Southampton – Liverpool

  Norsk festdag, men hverdag og klart for kamp i England. Southampton inviterer til sin siste hjemmekamp denne sesongen, og det er tittelutfordrer Liverpool som gjester St. Mary’s.
  Southampton havner på nedre halvdel, og har ikke annet enn æren å spille for. Liverpool har fortsatt muligheter til å vinne Premier League, og alt annet de stiller opp i denne sesongen.

  Southampton – Liverpool
  St. Mary’s, tirsdag 20.45
  Ralph Hasenhüttl og The Saints har, i kjent stil, levert en sesong med atskillige opp- og nedturer. Innspurten har imidlertid inneholdt mest av det siste. Faktisk i den grad at Hasenhüttl i deler av supportermiljøet ønskes byttet ut. Southampton har tapt syv, og bare vunnet én av sine siste ti kamper. Den eneste trepoengeren siden mars måned kom, ikke helt overraskende, hjemme mot Arsenal. Southampton har fått for vane å – med ujevne mellomrom – rappe poeng fra storlagene. Slo Liverpool hjemme forrige sesong, mens de denne sesongen har plukket poeng fra blant annet Manchester City, Manchester United, West Ham, Tottenham og Arsenal. Valentino Livramento er ferdigspilt for sesongen, men trolig er dette hjemmelagets eneste fravær. Både Stuart Armstrong og Fraser Forster håper å bli klare.
  Liverpool er utrolig nok fortsatt med i kampen om fire pokaler. Sesongens andre trofé ble plukket lørdag, da Chelsea – som i ligacupfinalen – ble slått etter straffer i FA cupfinalen på Wembley. Der hinket imidlertid flere stjerner av med antydning til skader, og Jürgen Klopp har også varslet at han vil rotere på elleveren her. Det vil i så fall være et sjansespill av de sjeldne. Mye tyder på at Manchester City uansett stikker av med Premier League-trofeet, men etter Citys poengdeling mot West Ham ville det uansett være tungt om sparingen av stjerner fører til tap mot Southampton, samtidig som City går på ny smell hjemme mot Villa. Klopp har tøffe beslutninger å ta. Virgil van Dijk, Fabinho og Mo Salah er allerede bekreftet ute av tirsdagens kamp, mens også Andy Robertson er tvilsom. Røk 0-1 på St. Mary’s forrige sesong, men åtte av de øvrige siste ni mot The Saints er vunnet. Tap i kveld vil bety at Manchester City har vunnet Premier League.
  Odds, Norsk Tipping
  H: 8,00
  U: 5,40
  B: 1,32

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen