More

  Premier League: Luton – West Ham 1-2

  Kveldens Premier League-kamp endte beklageligvis i skyggen av en rykende het Deadline Day, noe som jo er synd og skam. Spesielt når det var Lutons aller første hjemmekamp i Premier League.

  Premier League, Kenilworth Road
  Debut: Aller Første Premier League- Kamp På Kenilworth Road

  Det endte med borteseier, men Hatters-spillerne ble uansett klappet av banen etter en imponerende sluttspurt som nær hadde gitt poeng.

  Jarrod Bowen sendte West Ham i føringen ti minutter før pause, og var det klart førende laget. Det hele virket avgjort da Kurt Zouma rett før slutt steg til himmels og stanget inn 2-0 etter corner fra James Ward-Prowse’ gylne høyrefot. Luton hadde imidlertid ikke kastet inn håndkleet.

  Premier League
  Nest Best: Ross Barkley Og Luton Var Nest Best I Premier League-Debuten På Kenilworth

  Mads Juel Andersen nikket inn reduseringen i andre tilleggsminutt, og to minutter senere skulle Luton hatt straffespark. Ward Prowse flakset i eget felt etter en Luton-corner. Ballen treffer West Ham-spillerens utstrakte venstrearm, mystisk nok uten at verken dommer eller VAR reagerer.

  Dette er IKKE sesongens eneste eller verste dommeravgjørelse, men feil er det uansett. Det var likevel det beste laget som vant, og West Ham krøp dermed til topps på Premier League-tabellen.

  Luton Town er tippet nedenom og hjem, men kveldens innspurt var uansett en opptur fpr både spillere, støtteapparat og fans.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen