More

  Premier League: Liverpools tur

  Liverpool er pisket til på ta tre poeng hjemme på Anfield i kveld. Utfordrerne til tittelen vant nemlig som bestilt i går. Arsenal troner i tet på Premier League-tabellen, etter at de onsdag – helt oppskriftsmessig – slo Luton hjemme foran egne fans. Seieren var forventet, og kom uten at Artetas menn måtte gå i kjelleren.

  Premier League: Liverpools Tur Martin Liverpool
  Leverte: Martin Ødegaard Scoret Et Flott Mål, Og Bidro Til At Arsenal Passerte Liverpool På Tabellen

  Senere på kvelden var det Manchester Citys tur, og de himmelblå hadde små problemer med å ta seg av Aston Villa. Phil Foden leverte hat trick, da både Kevin de Bruyne og Erling Braut Haaland ble sittende på benken for å samle krefter. Arsenal er da ligaleder, mens City er á poeng med Liverpool. I kveld kan imidlertid merseysiderne ta tilbake tet.

  Liverpool – Sheffield United

  Anfield, torsdag 20.30
  Odds fra Norsk Tipping

  Premier League, Liverpool
  Retur: Curtis Jones Har Vært Ute Siden Februar, Men Står Nå Klar Til Kamp For Liverpool Igjen

  Mo Salah (som totalt sett spilte en forferdelig svak kamp), ble matchvinner mot Brighton, og sørget for at Liverpool gikk til midtukerunde som Premier League-leder. De to utfordrerne vant imidlertid onsdag kveld som bestilt, og da kreves det tre nye poeng til hjemmelaget på Anfield i kveld. Klopps menn blir da også skyhøy oddsfavoritt.

  Liverpool er ubeseiret fra sine siste 27 hjemmekamper i Premier League, og har vunnet de siste seks mot Sheffield United med total målscore 13-1. Curtis Jones er tilbake i troppen etter skade, mens også Andy Robertson meldes klar. Diogo Jota, Alisson Becker, Thiago, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Joel Matip er fortsatt ute, mens Waturo Endo er usikker.

  Vi har tidligere denne sesongen utropt Sheffield United til et av Premier League-historiens svakeste lag, men poengtrekkene til Everton og Nottingham Forest har bidratt til at det fortsatt ikke er helt umulig for The Blades å overleve. Med kun 3 seirer fra første 29 kamper skal det imidlertid godt gjøres. Mer sannsynlig er det at man ender opp med å ta Derbys negative rekord pålydende 77 baklengs i løpet av en sesong. Kun tolv baklengs mangler før man er innehaver av rekorden. Cameron Archer, Tom Davies, John Egan, George Baldock, Rhys Norrington-Davies, Daniel Jebbison, Rhian Brewster, Max Lowe og Chris Basham er skadet og uaktuelle til kamp i kveld.

  Chelsea – Manchester United

  Stamford Bridge, torsdag 21.15
  Odds fra Norsk Tipping

  Cole Palmer, Chelsea
  Premier League-Runden: Cole Palmer, Chelsea

  Møte mellom to storheter, som begge tilhører sesongens skuffelser. Chelsea har brukt enorme summer på fornyelse av spillerstallen, men går altså til dagens kamp som nummer 12 på Premier League-tabellen. Måtte lørdag nøye seg med 2-2 hjemme mot nestjumbo Burnley, og står med bare én seier fra siste fire kamper. Har allerede pådratt seg 47 baklengsmål, like mange som i løpet av hele forrige sesong. Statistikken mot Manchester United er også vond, når ingen av de siste tolv innbyrdes er vunnet.

  Bare 6 av sesongens 14 hjemmekamper er vunnet. Raheem Sterling kan vise til 25 kamper mot Manchester United, men har fortsatt til gode å score mål. Carney Chukwuemeka, Christopher Nkunku, Levi Colwill, Reece James, Ben Chilwell, Romeo Lavia og Wesley Fofana er skadet.

  Erik ten Hag var oppgitt over det sene baklengsmålet som gjorde at seieren røk mot Brentford lørdag, men United var naturligvis griseheldige som i det hele tatt fikk poeng. Står allerede med elleve ligatap denne sesongen, og et tolvte vil være tangering av deres egen negative Premier League-rekord. Mason Mount er tilbake på Stamford Bridge for å møte sin tidligere klubb, bare dager etter at han lørdag scoret sitt aller første mål for Manchester United. Ubeseiret fra siste tolv mot Chelsea, men har bare én gang tidligere lyktes å slå Chelsea både hjemme- og borte i en og samme Premier League-sesong.

  Victor Lindelöf, Anthony Martial, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez og Luke Shaw er skadet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen